Encara que aquest pastís el seu origen és del tot incert, els grecs van ser els primers en elaborar-la, mes tard els romans i a partir d'aquí és va començar a escampar per tot Europa fins creuar l'oceà Atlantic "el charco" i instalar-se a a Estats Units convertint-se en un clàssic de la seva repostería.
La New York Chessecake és un pastís cremós i suau amb una textura densa i un gust deliciós.
Consta de tres parts:
1-Base de galeta
2-Farcit
3-Topping (de diferents gustos xocolata, confitura, fruites, caramel...)
Aquí us deixo la meva recepta particular d'aquest pastís, aquesta vegada com que em feia molta mandra encendre el forn per la calor l'he fet al microones que és més ràpid.
INGREDIENTS:
Base:
200 gr de galetes Maria
70 gr de mantega
Farcit:
2 Tarrines de philadelphia
2 iogurts de llimona
6 cullerades de sucre rases (uns 100gr)
3 cullerades de farina plenes
3 ous
1 pols de sucre avainillat (opcional)
Topping: (Cobertura)
100 gr de xocolata i anous
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes dins del vas del thermomix i les trinxem 7 segons a velocitat 7, afegim la mantega i tornem a trinxar 10 segons a velocitat 7. Forrem un motlle amb paper film i posem la base de galetes i anem fent pressió perquè es quedin ben unides i compactes. Reservem a la nevera.
2. Ara introduim al vas el formatge, els iogurts, al farina, el sucre, els ous i el sucre avainillat, programem 1 minut, velocitat 4. Treièm la base de la nevera i aboquem la mescla preparada al cim la posem a coure al microones 13 minuts (el meu és de 850 W) un cop acaba el temps la deixem reposar uns minuts mes a dins del microones. Desprès la trèiem i la deixem reposar i refredar del tot.
3. Ara farem fondre els 100 gr de xocolata en un vol al microones a mitja potència remenant un parell de cops perquè no s'ens cremi, anirem per cobrir el pastís i posar-hi les anous. La deixem refredar a dins la nevera fins al moment de servir.
BON PROFIT!!!!!
Ummmmm, que bona amb aquesta xocolata que has possat al damunt, boníssima.
ResponEliminaPetonets i bones vacances.
Que pinta guapa, t'ha quedat estupenda i amb xocolata molt bona i diferent.
ResponEliminapetons
T'ha quedat fantastica m'encanta amb la xocolata i les nous.
ResponEliminaPetons.
Mmm que pinta más rica! no veas que a gustito me comía yo un cachin! Un beso guapa
ResponEliminaLes fruites son bones, pero amb la xocolataaaa, molt millor!
ResponEliminaLa textura perfecte i la pinta inmillorable!
Ummmmmmmmmmmmm que cosa mas rica po dioooooooos acabo de venir de babear del blog de carmen con la suya y me encuentro otra que no se queda atras.
ResponEliminaTe ha quedado divinaaaaaaaaaa y con el xocolate y las nueces una perdicion para mi me xifla el xocolate.
Bicos mil y feli finde wapa.
Hola Judith!
ResponEliminaQuina bona pinta! I segur que al portar iogurts de llimona ha quedat molt més lleugera! I fer-la al microones sembla molt pràctic! Si la torno a fer, provaré de posar-hi xocolata per sobre. Jo la vaig fer tal com deia la recepta de WK i em va agradar, hi donava un toc una mica àcid que contrastava amb el formatge.
Fins a la propera!
Que bona amb xocolata, t'ha quedat guapíssima!
ResponEliminaXocolata! Xocolata! Així segur que no falles.
ResponEliminaVaig fer fa un temps la recepta de pastís de formatge fresc del llibre bàsic de TMX i va quedar espectacular, únic. El gran secret va ser posar-hi formatge fresc de la Granja Armengol :-O