dimarts, 7 de setembre del 2010

PERRUKIS


Per fi!!!
Tot torna a la normalitat, els horaris tornaran a ser normals i de mica en mica ens posarem a to, tornarem a portar un ritme de treball i coordinació a casa, però per despedir aquesta temporada amb la Sandra la meva filla petita el diumenge vam preparar aquests "perrukis calientes" que els vam veure a la revista oficial de Thermomix del mes de setembre, espero que us agradin tant com a nosaltres, si mes no vam passar una bona estona preparant-los.
INGREDIENTS:
90 gr de llet
20 gr de sucre
60 gr de mantega
15 gr de llevadura fresca
2 ous + 1 per pintar
300 gr de farina de força
1/2 culleradeta de sal
10-12 salsitxes tipus frankfurt
llavors de sèsam (opcional)
PREPARACIÓ:
1.Posem la llet, el sucre, la meitat de la mantega, i programem 1 minuts, 37º,v elocitat 2.
2.Afegim la llevadura, els ous i programem 3 segons, velocitat 3.
3.Incorporem la farina, la sal i programem 3 minuts , velocitat espiga, mentre anirem afegint la mantega que ens quedava per el bocal. Deixem reposar la massa dins del vas 1 hora.
Precalentem el forn a 250º
4.Retirem la massa del vas, enfarinem la superfície de treball i estirem la massa donant-li forma rectangular, la tallem a tires i anem enrotllant aquestes tires a sobre de cada frankfurt.
5. Posem els perrukis a la safata del forn una mica separats un de l'altre, els pintem amb ou i els deixem reposar 15 minuts.
6.Els posem a coure al forn durant 6 -10 minuts. Els podeu servir calents o freds acompanyats de ketchup, mostassa, ceba etç...
Nota: Aquesta massa és molt enganxosa, us recomano que i poseu molta farina perquè si no és molt díficil de treballar, nosaltres al final feiem rodar els frankfurts amb la mà per sobre la massa així ens quedava unida i no ens relliscava. La presència potser no és tant maca com a la revista però són bonísssims.



Aprofito per ensenyar-vos unes fotos de Bristol i Bath de les poques que he recuperat.

La Sandra amb un esquirol en un parc de Bristol




Aquí unes fotos de Bath, a mi personalment em va agradar molt és una ciutat molt maca i acollidora.




18 comentaris:

  1. Ayer mismo cenamos perritos, y le comenté a Gaby, no he visto ninguna entrada de perritos.
    Pues aqui esta, y os han quedado estupendos.
    Ub beso

    ResponElimina
  2. què xules les fotos!
    és per anar-les mirant mentre et menges un d'aquest hot dogs versionats.
    pt!

    ResponElimina
  3. Una bona manera d'acomiadar les vacances, ja ho crec! Segur que a part de passar-ho bé vau gaudir d'un berenar deliciós :)
    Quina passada poder donar de menjar als esquirols, oi?

    ResponElimina
  4. Quins perrukis més bons, jo vull tastar-los
    Un petonet

    ResponElimina
  5. Gemma, tens tota la raó aquí et passeges pel bosc i ni esquirols ni res de res....

    ResponElimina
  6. Sols per l'estona ja val la pena! Tot i aixi, tenen una pinta que tela!

    ResponElimina
  7. Quin comiat més suculent! Molt maques les fotos, tinc pendent viatjar a Bath, ja me n'havien parlat molt bé i veient aquestes fotos, encara en tinc més ganes!!! Que bonic poder donar menjar a l'esquirolet!

    ResponElimina
  8. Che buoniiiiiii!!! Voglio prepararli per mio figlio, che è ghiotto di wurstel e pizza! Baci :-)

    ResponElimina
  9. Para una cena, merienda están geniales, a los más peques les encantarán, porque viendo estas fotos, me dan unas ganas de comerme uno y ya no soy tan peque, je, je.
    Un beso.

    ResponElimina
  10. Jo també vaig veure la foto dels perrukis a la revista i me la vaig marcar, d'aquí poc tocarà segur... a la propera tarda amb pluja, a cuinar amb les nenes :-)

    ResponElimina
  11. Estos perritos a mi peque seguro que le gustan, bueno y a mi también.....
    Chulas las fotos del veraneo, más vale eso que nada, snif.
    Un besito

    ResponElimina
  12. Muchas gracias a tod@s por vuestros comentario, eso me anima cada dia, je je

    ResponElimina
  13. Quina enveja aquestes fotos!! I els perrukis segur que van tenir molt èxit!!

    ResponElimina
  14. Hola Hola!!!

    Hice un dia estos perritos....(vi la receta en el blog de Silvia "Y sigo en la cocina") y nos encantaron!!!!

    Preciosas las fotos de Bath....me encanta!!!

    abrazos

    ResponElimina
  15. Quina fila tant bona que fan aquests perruquis teus, estic segura que al meu adolescent li encantarien, tant que no crec que en deixés ni un a la safata.
    salutacions

    ResponElimina
  16. aquests gossets t'han quedat fantàstics, qeu rics, jo també els vaig fer un cop però ja els s'enforna fins amb el quetxup i la mostassa.
    S veuen divins els teus.
    Bath ha de ser preciosa, que tranquil.litat el que a mi m'agrada.
    Tu filla és molt maca.
    Besos
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  17. Moltes i moltes gracies a totes!!!

    Mai a casa meva tampoc en va quedar ni un a la safata, quan m'en vaig donar compte ja no n'hi havia ni un.

    ResponElimina
  18. Hola Judit, he vist el teu comentari en el blog de fem un mos, i he passat a veuret.
    M'agrada el que dius que la cuina et serveix per desconnectar, perque a mi em passa el mateix

    petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.