Tot i que aquest fi de setmana el volia dedicar a preparar el regal del meu AIG, també l'he dedicat a preparar la festa de la meva nena que ja en fa 10. Per molts anys Sandra!
M'ha fet gracia preparar aquest pastís, ja que estem a aquesta diada, i la veritat han quedat totes alucinades amb aquest pastís carbassa, espero que us agradi.
FELIÇ HALLOWEEN!!!!
INGREDIENTS:
Per la base:3 ous
200 gr de sucre
1 iogurt natural
100 ml d'oli de girasol
190 gr de farina de rebostería
1 sobre de llevadura royal
Nocilla per farcir-lo de dins o confitura
Glaça:
350 gr de sucre
1 clara d'ou
1 cullerada de suc de llimona
colorant a limentari
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem els ous i el sucre al vas, programem 3 minuts, 37º, velocitat 3.
2. Afegim l'oli de girasol, el iogurt i remenem 15 segons a velocitat 3.
3. Incorporem la farina i la llevadura remenem 12 segons a velocitat 2 i 1/2. Amb l'espàtula acabem d'integrar bé els ingredients.
4. Aboquem en un motlle i la posem a coure 20 minuts al forn a 180º.
5. Un cop sigui freda la partim i la farcim amb nocilla o confitura. I prepararem la glaça per cubrir-la.
6. Posem el sucre al vas i pulveritzem 30 segons velocitat 5-10. Afegim la clara d'ou, el suc de llimona, i les gotes de colorant (jo 3 de grogues i 1 de vermella) remenem 20 segons a velocitat 6.
Aboquem aquesta mescla sobre le pastís i amb l'espàtula molla amb aigua calenta l'anem escampant pel cim, la deixem reposar un mínim de 2 hores perquè ens quedi seca. Amb xocolata fondant he fet el detall dels ulls i la boca
Nota: Jo primer vaig fer la glaça sense el colorant, en vaig separar una mica per poder fer les fulles, la resta vaig afegir el colorant i la vaig remenar amb la thermomix.
Aquí us deixo una foto de la carbassa que vam preparar l'any passat per hallowen, la vam tenir dos dies a davant la porta de casa.
Felicitats a la teva nena!!!
ResponEliminaque grans que es fan, eh???
el pastís bonisim, t'ha quedat molt bé.
Els panellets molt bons, ho hem passat molt be, fent-los a casa.
Un petonet
Muchíismas felicidades a la criatura!..no hay como tener imaginación,que sompatico te ha quedado el pastel y a su gusto,encima perfécto.
ResponEliminaCariños
moltes felicitats per la Sandra, i feliç castanyada
ResponEliminaMoltes felicitats Sandra!, moltes felicitats mare!, per la nena i per tenir aquesta idea tan original!.Un pastís que no pot deixar indiferent. 10 anys!... ja ha començat l'aventura de les xifres de 2 en 2... No voldria fer de "mama típica" però la veritat és que quan ja fa 10 anys te la mires diferent,oi?.Una abraçada!
ResponEliminaPer molts anys a la Sandra! I a la cuinera també, t'ha quedat guapo de debò,una idea genial!
ResponEliminaNosaltres també el vam fer, va quedar boníssim. De totes maneres, la teva decoració és molt més bona (nosaltres vam tenir problemes xocolaters a l'hora de dibuixar).
ResponElimina