dijous, 14 d’octubre de 2010

PEIX AL VAPOR AMB VERDURES



La recepta d'avui és per totes les clientes, persones, amigues blogueres que teniu la thermomix, i que sempre em dieu: -jo no faig servir el Varoma, el tinc oblidat a dins d'un armari!
Doncs no pot ser això a treure-li la pols i tornar-lo a utilizar, aquesta recepta l'he tret del magazine d'aquest mes i és perfecte per amortitzar a tope la nostre thermomix, treient-li el màxim de profit!!

INGREDIENTS:
4 Talls de filet de panga o mero
2 gra d'all
1 carbassó làminat
1 tomàquet làminat
1 patata gran laminada
1 ceba gran tallada a rodelles
sal, pebre orenga
30 gr d'oli d'oliva
250 gr d'aigua
1/2 pastilla de caldo de peix
50 gr de vi blanc

PREPARACIÓ:
1. Untem amb oli el recipient varoma i posem el peix a dins (2 talls a sota i 2 a dalt) els salpebrem i espolvoregem amb orenga. Tapem i reservem.
2. Posem els grans d'all al vas juntament amb els 30 gr d'oli, triturem 6 segons a velocitat 6. A continuació programem 5 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Mentres esperem en el cistellet i anirem posant una capa de patata, ceba, carbassó i tomata, anirem fent així fins tenir-lo ple fins a dalt o acabar els ingredients. (a mi em va sobrar carbassó i el vaig posar a dins del varoma amb el peix).
4. Ara incorporem l'aigua, la pastilla de caldo, i el vi. Posarem el cistellet a dins del vas, tancarem i deixarem el recipient varoma al seu lloc. Programem 25 minuts, varoma, velocitat 1.
5. Comprovem la cocció del peix i servim en una plata, amb la seva salseta i verduretes.



A més és un plat saníssim, per totes les que esteu fent dieta, i les que no je,je...



Aquí teniu una foto del cistellet us té de quedar ple fins a dalt de tot.















13 comentaris:

  1. Jo no tinc thermomix però aquests plats encara que sembli extrany m'encanten! Les verduretes al vapor i un peixet.... això si, sempre ho acompanyo amb alguna salseta jeje

    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  2. Me encanta el vapor para cocinar el pescado porque no enmascara para nada su sabor. Además más saludable no puede ser. Tienes razón con el varoma, está desaprovechado la mayoría de veces está dentro del armario y es una pena.
    Un besito

    ResponElimina
  3. Holaaaa!!
    Pero que bueno! pescadito al vapor!! MMMmmm.. me encanta como queda tan tierno y tan jugoso.
    Mira que yo no soy mucho de pescado y verdura, cosa que debo cambiar (ya lo se) pero la verdad que asi me lo como todo!!
    Mil beosssssssss

    ResponElimina
  4. I no t'ha quedat res ?? :P:P.
    El peix al vapor m'encanta i la papillote també.
    Petonarros wapa!

    ResponElimina
  5. ¡Cómo me gusta la comida preparada al vapor! Tiene otro sabor. Este pescadito seguro que es toda una delicia.

    Besos.

    ResponElimina
  6. Me parece una idea fantástica preparar al vapor el pescado pues es muy saludable y no pierde sus propiedades. Te copio la receta. besitos y feliz finde.

    ResponElimina
  7. M'encanta la cuina al vapor, és com es noten tots els sabors.
    Deliciós.
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. quina recepta més saludable

    bon cap de setmana

    ResponElimina
  9. Buono, sano e piacevole da vedere: un piatto ottimo sotto tutti i punti di vista! :-)

    ResponElimina
  10. quina recepta més saludable i saborosa :)

    Salutacions

    ResponElimina
  11. Ummmmm, quina bona pinta!!! Ja tens una nova seguidora! M´has fet entrar molta gana!!

    Felicitats pel Blog!

    Que Tinguis un gran dia!

    ResponElimina
  12. ¿A qué está rica la receta? A mi me sorprendió, me gustó mucho más que el plato completo de las clases. ;)

    ResponElimina
  13. Vaya, que receta tan sana!! me gusta mucho el pescado y así al vapor siempre está tan bueno... te cojo la idea, ok?
    bsss

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.