Continuem amb les receptes de Nadal, avui us deixo un postre, també molt tradicional d'aquests dies: El massapà.
Amb aquesta recepta podeu fer infinitat de postres, desde un Pa de Cadiz, a un turró de massapà i fruita, per farcir el tradicional tortell de Reis, o senzillament per fer unes figuretes....
Jo m'he decidit per fer unes boletes i banyar-les amb xocolata, m'encanta el gust del massapà amb la xocolata...
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza la Carol del blog Che que bo Http://carolchequebo.blogspot.com/2010/11/concurso-che-que-bo-de-recetas-con.html
INGREDIENTS:
250 gr de sucre
la pell de 1 llimona nomès la part groga
250 gr d'ametlla pelada crua
1 clara d'ou
200 gr de xocolata fondant
1. Posem el sucre al vas amb la pell de la llimona pulveritzem 30 segons velocitat 5-10.
2. Ara afegim les ametlles i tornem a programar 30 segons velocitat 6.
3. A continuació i posem la clara d'ou i rememem uns segons a velocitat 6, fins veure-ho tot ben integrat.
4. Ja tenim el massapà fet, ara ja podrem anar fent boletes. Mentre farem fondre la xocolata al microones amb molt de compte de no cremar-la, amb l'ajuda d'un escuradents punxarem les boletes i les anirem banyant amb la xocolata. Les deixem refredar una estona a la nevera perquè la xocolata solidifiqui i ja estaràn llestes per menjar.
Nota : Són delicioses!!!
Amb el massapà que us sobri el podeu guardar a dins d'uns bossa de plàstic a la nevera. És conserva 15 dies ben llargs.
No sóc gaire de massapans, però aquestes boletes cobertes de xocolata han de ser una temptació!!
ResponEliminaQuesti dolcetti sono fantastici! Mi fai svenire davanti al monitor :-)
ResponEliminaQue ricooooos Judith!Y te quedaron muy cucos...una duda...de todo lo que haces,te llega algo para Navidad?...estoy liándome hacer cosas y se las van comiendo?No te pasa lo mismo?...que comeremos en Nochebuena?
ResponEliminaSon fantásticooos!
UN besote
M'agrada molt el massapà, i amb xocolata que l'embolcalli ha de ser menjar de reis, m'apunto a fer-ho a casa!
ResponEliminaA mi el massapà no em fa gaire el pes, m'embafa massa, però també és veritat que amb el bany de xocolata encara en picaria 1 o 2!...Una abraçada Judith!
ResponEliminaSe ve de ricooos!! dan ganas de correr a preparalos!
ResponEliminabesos
Gaby
El mazapan no es mi dulce preferido, pero si lo bañamos en chocolate, cambia la cosa y muuuucho, jeje
ResponEliminai dius que aquesta delicatessen no engreixa, oi?
ResponEliminaBoníssim, m'encanta!!!
ResponEliminaMolta sort al concurs. Petonets
Aleeeeeeeee qué viva la navidad!!! madre mía qué de cosas riquísimas estás haciendo navideñas, para mi son todas una tentación.
ResponEliminaUn besito
Ummmmmmmmmmmm que deliciaaa po diooooos me has puesto los dientes largos ,en cuanto pueda los hago,se ven divinooooos.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Jo no soc gaire de massapà, però el meu marit es fondría per una d'aquestes boletes!!!! Petons
ResponEliminaQue bolitas más buenas, el mazapán con el chocolate riquísimo.
ResponEliminabesoss
Te han quedado de lujo!! me llevo dos
ResponEliminamil besosssss
què fàcil fer el massapà amb la th! això o haig de probar que recobert de xocolata ha de ser boníssim!
ResponEliminaA mi mamá el mazapán le encantaba. Creo que era capáz de no levantarse hasta terminarse todos los que había en el plato!
ResponEliminaUn pinta estupenda!
Cariños
Jo sóc de les no fans del massapà, però aquests teus recoberts amb xocolata, crec que sí que els tastaria. ;)
ResponEliminaPetons!
Que deliciaaaa, estos caerán proximamente, un besico.
ResponEliminaSuper buenísimas!! súper apetitosas!!!!
ResponEliminaMmmmmmmmm estas las hago el domingo!!!
Besitossss
Se ven riquísimos Judith y la cobertura de chocolate es que es irresistible,jejeje. Besitos y feliz día...
ResponEliminame encantannnnnnnnnnnnnnnn
ResponElimina