Au vinga!!
Començem la setmana amb una recepta molt fàcil i molt bona. Aquest cop l'he preparat amb el thermomix, ja que tinc un munt de clientes que em demanen receptes fàcils i ràpides pel dia a dia.
INGREDIENTS:
1 ceba
2 grans d'all
200 gr de tomàquet triturat o sencer natural
50 gr d'oli d'oliva
400 gr d'arrós
1.200 litre d'aigua
2 culleradetes de sal
alfabregà (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba partida, els alls i el tomàquet al vas triturem 5 segons a velocitat 5. Abaixem amb l'espàtula la resta dels ingredients de les parets i tapa del vas, afegim l'oli i programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
2. Ara incorporem l'arrós, l'aigua tèbia, la sal, i l'alfabregà. Programarem 17 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Ho servim en una safata i ja estarà llest.
Nota: si voleu anar mes ràpid podeu deixar fet el sofregit el vespre per l'endemà, desprès nomès tindreu d'escalfar-ho una mica i continuar amb el pas 2.
M'agraden molt els arrossos caldosos, amb el toc de l'alfàbrega ha de ser un plat senzill però molt mediterrani!
ResponEliminaMés ràpid i fàcil no pot ser. M'agrada aquest punt que li dóna l'alfàbrega.
ResponEliminaPetonets
GUauuu, els arrossos m'encanten i l'arròs caldós moltissim més, encara que no hagi tastat mai aquest amb tomàquet, te una pinta boníssima, em porto la recepta. Moltes gràcies. Un petonàs i feliç setmana
ResponEliminaUna maravilla de plato para iniciar la semana con energía¡¡ Un besazo + Feliz Semana, Teresa
ResponEliminaNo l'he provat mai, però ha de ser deliciós!! Ai la Thermomix... És un somni pendent! Haha!
ResponEliminaPetons!
mmmm Vaya pinta tienes este arroz. La verdad es que el arroz es una de las cosas que más me gustan comer, y que recurro a ellas con mucha frecuencia. Un besote, me apunto la receta vale??? Muaccckkk
ResponEliminaAhir vaig fer jo, una recepte d'arrós del Llibre Arroces de Levante.
ResponEliminaSurten molt bons a la Thermomix, els caldosos.
Un petonet
Riquisimoooo, un beso.
ResponEliminaQué rico este arroz, menudo aspecto tiene...y además sencillo y económico. Me lo apunto. besitos y feliz semana guapa...
ResponEliminaLa verdad es que la thermomix trata muy bien los arroces, ami me gustan cómo quedan.
ResponEliminaEste además se ve riquísimo y con ingredientes sencillos.
Un besito
Solo he comido una vez arroz caldoso y no me gustó mucho, no lo prepararon bien. Pero a tu plato no le digo que no ¡qué pinta!
ResponEliminaBesos.
Quines ganes de provar una nova recepte d'arròs
ResponEliminaquina pinta que té.Una abraçada
Quina bona pinta! Una abraçada, Paula
ResponEliminaboníssim, un plat fàcil i que no falla, agrada a tothom!!! :)
ResponEliminaL’arrós com la pasta m’agrada de totes maneres
ResponEliminaAquest segur que és molt bo.
Bona cuina
Hola!
ResponEliminaUn arrós caldos!A casa agrada molt... i amb l'alfàbrega, quin bon gustet que deu teni.. Molt bo!
Porta una cullera, que li poso ara mateix!
ResponEliminaS'em fa la boca aigua!! i son les 12 d ela nit!! l'arrós caldós m'encanta! deliciósssss11
ResponEliminaPetonets
els arrossos caldosos són els meus preferits. t'ha quedat boníssim!
ResponEliminaEl punto de cremosidad está excelente. Premio.
ResponEliminaSaludos maños