dilluns, 7 de febrer de 2011

ARRÓS CALDOS AMB TOMÀQUET

Au vinga!!
Començem la setmana amb una recepta molt fàcil i molt bona. Aquest cop l'he preparat amb el thermomix, ja que tinc un munt de clientes que em demanen receptes fàcils i ràpides pel dia a dia.

INGREDIENTS:

1 ceba
2 grans d'all
200 gr de tomàquet triturat o sencer natural
50 gr d'oli d'oliva
400 gr d'arrós
1.200 litre d'aigua
2 culleradetes de sal
alfabregà (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba partida, els alls i el tomàquet al vas triturem 5 segons a velocitat 5. Abaixem amb l'espàtula la resta dels ingredients de les parets i tapa del vas, afegim l'oli i programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Ara incorporem l'arrós, l'aigua tèbia, la sal, i l'alfabregà. Programarem 17 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Ho servim en una safata i ja estarà llest.

Nota: si voleu anar mes ràpid podeu deixar fet el sofregit el vespre per l'endemà, desprès nomès tindreu d'escalfar-ho una mica i continuar amb el pas 2.






20 comentaris:

  1. M'agraden molt els arrossos caldosos, amb el toc de l'alfàbrega ha de ser un plat senzill però molt mediterrani!

    ResponElimina
  2. Més ràpid i fàcil no pot ser. M'agrada aquest punt que li dóna l'alfàbrega.
    Petonets

    ResponElimina
  3. GUauuu, els arrossos m'encanten i l'arròs caldós moltissim més, encara que no hagi tastat mai aquest amb tomàquet, te una pinta boníssima, em porto la recepta. Moltes gràcies. Un petonàs i feliç setmana

    ResponElimina
  4. Una maravilla de plato para iniciar la semana con energía¡¡ Un besazo + Feliz Semana, Teresa

    ResponElimina
  5. No l'he provat mai, però ha de ser deliciós!! Ai la Thermomix... És un somni pendent! Haha!
    Petons!

    ResponElimina
  6. mmmm Vaya pinta tienes este arroz. La verdad es que el arroz es una de las cosas que más me gustan comer, y que recurro a ellas con mucha frecuencia. Un besote, me apunto la receta vale??? Muaccckkk

    ResponElimina
  7. Ahir vaig fer jo, una recepte d'arrós del Llibre Arroces de Levante.
    Surten molt bons a la Thermomix, els caldosos.
    Un petonet

    ResponElimina
  8. Qué rico este arroz, menudo aspecto tiene...y además sencillo y económico. Me lo apunto. besitos y feliz semana guapa...

    ResponElimina
  9. La verdad es que la thermomix trata muy bien los arroces, ami me gustan cómo quedan.
    Este además se ve riquísimo y con ingredientes sencillos.
    Un besito

    ResponElimina
  10. Solo he comido una vez arroz caldoso y no me gustó mucho, no lo prepararon bien. Pero a tu plato no le digo que no ¡qué pinta!

    Besos.

    ResponElimina
  11. Quines ganes de provar una nova recepte d'arròs
    quina pinta que té.Una abraçada

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta! Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  13. boníssim, un plat fàcil i que no falla, agrada a tothom!!! :)

    ResponElimina
  14. L’arrós com la pasta m’agrada de totes maneres
    Aquest segur que és molt bo.
    Bona cuina

    ResponElimina
  15. Hola!
    Un arrós caldos!A casa agrada molt... i amb l'alfàbrega, quin bon gustet que deu teni.. Molt bo!

    ResponElimina
  16. Porta una cullera, que li poso ara mateix!

    ResponElimina
  17. S'em fa la boca aigua!! i son les 12 d ela nit!! l'arrós caldós m'encanta! deliciósssss11
    Petonets

    ResponElimina
  18. els arrossos caldosos són els meus preferits. t'ha quedat boníssim!

    ResponElimina
  19. El punto de cremosidad está excelente. Premio.
    Saludos maños

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.