dijous, 31 de març del 2011

MAGDALENES DE DÀTILS, PINYONS I XOCOLATA

Aquestes magdalenes van ser un èxit total!!!
Els hi vaig portar per esmorzar a les meves companyes de Thermomix el dilluns al matí a la delegació.Feia molt de temps que les tenia a pendents i quan em vaig decidir a fer-les van volar tothom les va trobar boníssimes.
Per tant segur, segurissim que repetirem!!!

INGREDIENTS:
150 gr de xocolata fondant
90 gr de dàtils sense ós
2 ous
100 gr de mantega a temperatura ambient
125 gr de sucre
200 gr de farina de repostería
1 cullerada de llevat químic (royal)
1 raig de suc de llimona
30 gr de pinyons

PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º

1. Ratllem la xocolata al vas 4 segons al turbo. Retirem i reservem
2. Trinxem els dàtils 4 segons al turbo. Reservem
3. Posem les papallones, els ous i programem 3 minuts, velocitat 3.
4. Afegim la mantega i programem 2 minuts, 50º, velocitat 3.
5. Retirem les papallones i afegim la xocolata, els dàtils, el sucre, la farina , el llevat, el suc de llimona i els pinyons. Remenem 15 segons a velocitat 3. Repartim aquesta amb motlles de magdalenes i les posem a coure al forn durant 15 minuts.

Nota: Per dins ens tenen de quedar humides semblen crues però no, és la textura que han de tenir, semblant al brownnie.

BON PROFIT!!




13 comentaris:

  1. No m'estranya que volessin... Han d'estar boníssimes. La veritat és que no m'hauria imaginat unes magdalenes amb dàtils, però, per què no? Haurem de provar-les!
    Petonets!!

    ResponElimina
  2. Muy originales y deben estar riquísimas....besitos guapa...

    ResponElimina
  3. Wow! Fantastici! Che voglia di morderli!!! :-)

    ResponElimina
  4. QUe originales !!! Nunca se me hubiera ocurrido pero han de estar muy ricas no?
    Besos

    ResponElimina
  5. Tene una pinta ¡¡¡¡¡¡¡¡ no m'extranya que volessin . Ja sap hauras de repetir-les.
    Petons¡¡¡

    ResponElimina
  6. Segur que van quedar encantades ,amb aquesta bona pinta que fan i a més ,super originals amb els dàtils ,una bona convinació.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  7. Qué colorcito tan agradable tienen, yo tengo una cajita de dátiles desde navidades y tendré que darle uso como sea, una buena manera será probar estos muffins.
    Un besito

    ResponElimina
  8. No m'extranya que fossin un èxit Judith!! Quina combinació d'ingredients!!

    ResponElimina
  9. Quina delícia, Judith, unes magdalenes ben diferents!

    ResponElimina
  10. Un èxit total, ja m'ho imagino, una combinació diferent, però deliciosa.
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  11. Hola!
    Què originals i bones amb els dàtils i pinyons! Crec que mai havia vist unes magdalenes tan suggerents! Res que haurem de posar-les a la carperta de pendents! Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  12. Que deliciaaa, me llevo dos, un besito.

    ResponElimina
  13. Oh! Dàtils! I en versió magdalena! Arf! Fa 2-3 anys vaig descobrir els dàtils frescos, de luxe (especialment pel preu); des de llavors en sóc addicte. Em tornen totalment boig!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.