dimarts, 2 d’agost del 2011

PASTÍS TORTUGA GERTRUDIS


Hola, per fi!!!! sembla que a arribat la calor, ja era hora perquè quin juliol!!! he!!!
Aquest cap de setmana vaig estar de pastissera, primer em van fer un encàrreg per una festa, i desprès el dilluns tenia un sopar d'amigues i aprofitant que feia un pastís per una amiga vaig fer-ne dos l'altre per portar al sopar d'amigues, i no vegis quin èxit que va tenir la tortuga Gertrudis!!!
L'idea la vaig treure del blog de l'Alicia Canecositas que ella en el seu moment la va treure d'un blog francès que és diu Amuses Bouche que també us el recomano moltíssim. Però al final la recepta l'he fet a la meva manera perquè l'interior d'aquesta fantàstica tortuga no deixa de ser una mousse de xocolata.

Bona Calor!!!


INGREDIENTS:

2 Braçets de sucre i nata (comercials)
1 paquet de xocolata Nestlè Postres
500 ml de nata per montar
1 sobre de gelatina neutra royal
150 ml de llet
30 gr de sucre
2 o 3 pans de llet

PREPARACIÓ: (thermomix)

1. Posarem els braçets a la nevera perquè ens quedin una mica forts i no siguin tant tous, que si no  alhora de tallar-los és trenquen.

2. Posarem la nata, el sucre a dins del vas i montarem la nata a velocitat 5, quan montem nata no li posem temps  anirem vigilant pel bocal fins tenir-la montada,  a partir de 500 ml no cal posar-hi les papallones. Reservem a la nevera.

3. Ara posarem 100 ml de llet i l'escalfarem 3 minuts, 90º, velocitat 1, amb els 50 ml de llet restant posem a hidratar el sobre de gelatina.

4. Quan acabi el temps programat i afegim la xocolata tallada a trossets petits i remenem uns segons a velocitat 2 fins que ens quedi ben fossa i unida amb la llet.  A continuació incorporem la gelatina la gelatina hidratada i remenem 30 segons a velocitat 3. Treièm el vas de la màquina i ho deixem refredar una miqueta.

5. Mentre forrarem un vol amb paper film,  anirem tallant i posant els braçets com si d'un puzzle és tractes.

6. Un cop la xocolata està freda (podeu posar el vas  a la màquina i us dirà a quina temperatura està, a 37º és l'ideal) i amb l'espàtula l'anirem incorporant a la nata montada amb molt de compte.

7. Aboquem aquesta mescla sobre els braçets i cubrim el fons amb més braçets tapem amb el film i reservem a la nevera un mínim de 8 hores.

8. Per montar el pastís, és tant senzill com tombar-ho sobre una plata treure el film i amb un parell de pans de llet fer-li el cap i les potes, desprès els ull amb unes perletes de xocolata i la llengua amb un cor de sucre, podeu adornar-la al vostre gust.


BON PROFIT!!

Us deixo un pas a pas, realment és deliciosa













14 comentaris:

  1. Que bonita te ha quedado con ese tocado de flores¡¡ Un fuerte abrazo,Teresa

    ResponElimina
  2. Siempre que veo esta tortuga me hace muchísima gracia pero no me acabo de decidir a hacerla.
    La sigo teniendo en "pendientes" pero es que os queda tan chula siempre!!!.

    Me encanta.

    Pochoncicos.

    ResponElimina
  3. Hola Wivith
    Parece díficil pero no, de verdad te animo a que la pruebes!

    ResponElimina
  4. Te ha quedado monisimaaaaaaaaaa ,me has recordado que hace dos años que no la hago y con ese corte se me ha antojado jis..jis.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  5. que bonita es la tortuguita,jejej, tengo pendiente hacerla desde hace mucho, y las florecillas, monisimas, te la vi en el face, me la apuntoooo, besines

    ResponElimina
  6. Yo también la preparé hace tiempo y tomé prestada la receta de Alicia.
    Te ha quedado preciosa y qué rica esta ¿verdad?

    Besos.

    ResponElimina
  7. Mira que fa goig ¡¡¡ Veient-la sembla molt dificil, però amb el pas a pas ja es veu més fàcil de fer:
    T'ha quedat preciosa, i a més ha de ser bonissima
    Petons

    ResponElimina
  8. Moltes gracies a totes animeu-vos que quan t'hi poses no és tant difícil!!!

    ResponElimina
  9. Guau!!!!!!!! es preciosa y tiene que estar de locura. Súper divertida
    Bsitos

    ResponElimina
  10. No pot ser més maca!! M'encanta!!
    Salutacions.

    ResponElimina
  11. Quina gràcia que fa ,i que divertida de fer,una penden de provar.petons

    ResponElimina
  12. Jo també la vaig fer fa un any, més o menys, i va triomfar molt entre la canalla. És un èxit garantit!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.