dijous, 22 de setembre del 2011

PETIT SUÏS DE MADUIXA




 Hola!!
No us passa que llegint una revista o llibre de cuina trobeu una recepta que us entra pels ulls, però que un cop la prepares i la tastes veus que el resultat no és el que t'esperaves?
Doncs bé això va ser el que em va passar amb aquesta recepta, vaig  seguir les indicacions al peu de lletra i no em va convèncer potser canviant-li algun ingredient o temps de triturat canviaria....la textura, perquè el gust el té molt bo però la textura no és la del petit suïs autèntic!
Quan la vaig veure el magazine de Thermomix vaig pensar de seguida amb les meves filles que són unes amants dels petit suïs, però quan se'l menjaven em van dir -Mama!! aquest petit suïs ja és bo, però no en tornis a fer més!! ( o sigui a casa meva això vol dir NO M'AGRADA!!)
Aquí en teniu la recepta potser a vosaltres us agradaràn més que a nosaltres.

INGREDIENTS: (6 racions)

120 gr d'aigua
1/2 sobre de gelatina de maduixa 40 gr
200 gr de formatge cremós ( tipus Philadelphia)
100 gr de nata
20 gr de sucre

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua a escalfar programem 2 minuts, 100º, velocitat 1.

2. Afegim per aquest ordre, la gelatina, el formatge, la nata i el sucre remenem 20 segons a velocitat 5.

3. Aboquem en vasos i el deixem reposar un mínim de 2 hores a la nevera fins que qualli.


Nota: Més fàcil impossible!!

BON PROFIT!!

16 comentaris:

  1. A mis mandarinas les va a encantar!!!! tomo nota de tu receta ;)

    Muchos besos. Muuuuuuua

    ResponElimina
  2. En serio hay que dejarlos reposar dos horas? Pero se puede esperar tanto? Menuda idea me has dado, se los tengo que hacer urgentemente a mi niña. Petonets!

    ResponElimina
  3. Es curioso que no me guste el queso y sin embargo los "pitusu" me encantan.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  4. ajajajaja, que mones les teves filles! doncs jo quan he llegit el títol, m'he emocionat!!! ;) petonets

    ResponElimina
  5. Jo en vaig fer un de semblant i ens va agradar molt... Però potser no portava tanta gelatina. Clar que no és igual que l'autèntic, eh? Segur que si enlloc de petit suis dius que és una copa rosa, a tothom li encanta! :)

    ResponElimina
  6. Vaya textura mas rica y el color precioso
    Mil besossss

    ResponElimina
  7. Jejejejeje... que diplomàtiques les teves filles.
    Fan molt bona pinta... els probaré.
    Salutacions :)

    ResponElimina
  8. Doncs a casa va passar exactament el mateix! Quan el vaig veure a la revista desseguida el vaig fer però amb el mateix resultat que tu....no va agradar gaire.

    ResponElimina
  9. Doncs s'haurà de provar per saber el què, de tota manera el color és molt bonic!

    ResponElimina
  10. ESto lo tengo que hacer si o si...jolines,lo que le va a gustar a mi sobrinita.
    Una receta buenísima.Graciaasss!!

    Besos

    ResponElimina
  11. Pues hija se ve estupendo ...me pasa como ati ...se me van los ojos y despues cuando lo pruebo no tanto ..eso es irremediable . bsssMARIMI

    ResponElimina
  12. M'encanta el petit suis!!! però és d'aquelles coses que ja de gran no en menjo mai....pero així casolà, em sembla genial! ho provaré
    Molts petonetss

    ResponElimina
  13. Moltes gracies a totes pels vostres comentaris

    ResponElimina
  14. Seguro que es toda una gran delicia. Me encanta el colorcito :D

    Besos.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.