Avui us deixo una recepta d'aquelles de fons d'armari senzilla, ràpida i molt bona.
Però realment a l'entrada d'avui el que em fa més il.lusió és explicar-vos que el divendres dia 14 d'octubre el Fermí Puig de RAC1 va recomanar el meu blog, jo no ho sabia la sorpresa va ser quan em va començar a trucar gent dient-me que havien escoltat per la radio el programa de Rac1 bloggies que anomenaven la cuina de l'estany com un blog per visitar. Estic tant contenta que no sé com expressar el que sento, nomès donar les gràcies a totes les persones que feu possible això, entrant a diari al blog, deixant-me comentaris i també a tots els que passeu en silenci (però jo sé que i sou). GRACIES !!!!!
Us deixo l'enllaç a RAC1 http://rac1.org/elmon/a-cop-de-clic/generacio-ipad/
INGREDIENTS: (3 persones)
1 ceba mitjaneta
1 pot de tomàquet natural a daus o triturat
50 gr d'oli d'oliva
400 gr d'aigua
1 culleradeta de sal + 1 d'orenga
1 culleradeta de sucre
250 gr de macarrons rústics
2 llaunes de tonyina amb oli
Formatge ratllat per gratinar (opcional)
PREPARACIÓ: (thermomix)
1. Posem la ceba al vas i triturem 5 seg, velocitat 4. Fem baixar la resta de les parets i la tapa, posem l'oli i sofregim 5 minuts, varoma, velocitat 3.
2. Afegim el tomàquet i programem 5 minuts, 100º velocitat 1.
3. A continuació incorporem l'aigua, la sal, l'orenga i la culleradeta de sucre. Programem 4 minuts, 100º, velocitat 1.
4. Afegim el macarrons i programem el temps indicat en el paquet de pasta en el meu cas 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Els servim en una safata i afegim la tonyina.
Nota: si voleu els podeu gratinar uns minuts al forn amb formatge ratllat.
moltíssimes felicitats guapa!!! fa molta ilu, oi?? petonets
ResponEliminamoltes felicitats, quina il.lusió!!!!!!!!
ResponEliminaMoltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Felicitacions Judith.
ResponEliminaUns macarrons perfectes per aquesta hora.
Una abraçada.
Moltes felicitats per lo de RAC 1 ......AQUESTS MACARRONS TENE MOLT BONA PINTA ... avui també n'hem menjat a casa, però amb carn.
ResponEliminaEls croisants de l'entrada anterior són molt temptadors .....
Petons
Ya te he visto en su página, felicidades guapa te lo mereces y me llevo tu receta en un tupper....besitossss
ResponEliminaQuan es parla bé d'un i no ho controles sempre fa molta ilu,oi?. Felicitats per haver parlat del teu bloc i felicitats per uns macarrons tan gustosets!, una abraçada.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies tot això sense vosaltres no és possible!!!
ResponEliminaBé que ho sabeu, he???
Petons
Hola guapa tu
ResponEliminaqueden molts bons , jo sempre en tinc alguna de llauna de tonyina al rebost, ..mira tu quin plat més maco
mil petonets Susanna
Felicitats!!! Un macarrons que fan venir gana
ResponEliminafelicitats, segur que et va fe molta il.lusió
ResponEliminaPerquè serà que els macarrons agraden tan als petits com als grans
ResponEliminaPetons
M'alegro molt que hagin recomanat el teu blog, jo ho faig sempre a tothom que em pregunta, com has fet aixó tant bo, i jo dic de la meva amiga d internet... i aixó que no ens coneixem. Aquest cap de setmana probare de fer els croissants, que tenen una pinta...
ResponEliminaJo no ho vaig sentir (és estrany, l'escolto tot el dia, devia estar a la lluna), però fa molta il·lusió sortir per algun lloc :-)
ResponElimina