dimarts, 29 de novembre de 2011

COCA DE POMA I CANYELLA



 L'altre dia fent endreça de nevera vaig veure que tenia una base de pasta de full a punt de caducar i tenia de donar-li sortida o llençar-la. Em vaig decidir per fer aquesta coca és super senzilla i ràpida. Us deixo un pas a pas perquè val més una imatge que mil paraules.

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full (la meva del lidl)
3 pomes golden pelades i tallades
sucre moreno
50 gr de mantega tallada a daus
Canyella en pols

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Obrim la massa, posem la poma tallada a un costat de la massa, a sobre la poma el sucre la canyella i els daus de mantega. A l'altre costat de la massa li farem uns talls en horitzontal tancarem i amb una forquilla la sellem. Posem a  coure al forn 15-20 minuts a 180º.
Mes fàcil i ràpid impossible!!!





14 comentaris:

  1. Aquest tipus de coca amb poma i canyella em tornen boja, què bones!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Judith te ha quedado riquísima, sencilla de preparar y la canela con la manzana me encantaaaaa. besitosss

    ResponElimina
  3. Mira aquesta coca no l'he feta mai .jo també tinc una lamina aixi que demà ja se com la fare servir.
    te una pinta bonissima :
    Petons

    ResponElimina
  4. Amb la pasta de full es poden fer tants farciments diferents!! aquest que has proposat m'encanta!! no l'havia vist mai d'aquesta manera! petons

    ResponElimina
  5. La faig igual amb unes panses i si deprés la menjas tèbia amb una mica de gelat al costat...mmmmmm.

    Molt bona.

    Muas!

    ResponElimina
  6. Mmmm! Quina pinta més rebona! M'encanten les postres amb poma i canyella...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies guapissimes pels vostres comentaris!!!

    Gemma amb gelat i panses, mmmmm que bona!!!

    ResponElimina
  8. Poma i canyella són una combinació ideal. Jo quan faig pastís de poma n'hi poso sempre i queda deliciosa... T'ha quedat fantàstica!
    Petonets!

    ResponElimina
  9. Aquest pastis de poma i canyella te una pinta brutal, ara mateix me’n menjaria un tros
    Petons

    ResponElimina
  10. Rápido, sencillo y delicioso. qqué buenas resultan así las manzanas.
    Un besito

    ResponElimina
  11. La poma la canyella i la pasta de full ,no falla,
    una convinació perfecte.

    ResponElimina
  12. Havia de donar-li sortida i no pas tenia que donar-li sortida, i ho dic amb tota la bona fe,espero que no et sàpiga greu... el pastís té molt bona pinta :) Provaré de fer-lo!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.