Feia dies que em rondava pel cap fer una recepta de pa de xocolata n'havía vist als vostres blogs i em cridava l'atenció.
M'agrada molt fer masses i també m'agrada experimentar amb elles. Però aquest pa el tindré de pulir una miqueta perquè no tenia el gust que jo volia, li faltava dolçor o potser canviar el tipus de xocolata que li vaig posar. Us en deixo la recepta perquè podeu opinar!!
INGREDIENTS:
250 ml de llet
50 gr de mantega
60 gr de sucre
25 gr de llevat fresc
420 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
30 gr de cacau en pols (valor)
50 gr de perletes de xocolata
PREPARACIÓ: (thermomix)
1. Posem la llet, la mantega, el sucre al vas programem 2 minuts, 37º, velocitat 2. Afegim el llevat i remenem 4 segons a velocitat 4.
2. Incorporem la farina, la sal i el cacau en pols programem uns 8-10 segons a velocitat 6. Tot seguit programem 3 minuts, velocitat espiga, quan faltin 15 segons per acabar el temps afegim les perletes de xocolata per el bocal. Treièm la massa i la posem dins un motlle de plum-cake la deixem llevar unes 2 hores.
Precalentem el forn a 180º
3. La pintem, amb llet i la posem a coure 20-25 minuts al forn. La deixem refredar sobre una reixeta perquè no ens quedi humida a dins del motlle.
BON PROFIT!!
Aixo abans de festes, es un pecat.
ResponEliminaPtons
M'agrada aquest pa tan suculent. Jo també tinc en ment fer-ne un, però tinc masses idees dolçes al cap i ara que vé Nadal.... aixs que patirem!
ResponEliminaPetons guapa!
Que bo Judith. Aquest tipus de pa és boníssim, això sí, crec que l'acabaria de completar amb una mica de Nutella! jajajajajaja. Petonets
ResponEliminaJudith se ve fantástico este pan, qué color más bonito. besitossss
ResponEliminaLa tinc al cap!! A veure si aquest cap de setmana la faig aquesta recepta i em guanyo l'amor etern del meu home i sobretot de la meva filla ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Doncs no se quin gust esperaves... però la pinta és boníssima noia!!
ResponEliminaPetons
sembla un bescuit! jjaja!! deu tenir un sabor ben peculiar! m'apunto la recepta a veure si puc fer-la aquest pont! peotns
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminai que bo que queda veritat, ara fa unes quantes llunes que no en faig, es que nena, es tant i tant bo, que em posso com el "xixu",...i desprès la roba s´escongueix en el armari,....je,je
jo també faig servir la xocolate Valor, es la millor
mil petonets dolços Susanna
Me l'apunto per provar-lo, quina pinta, nena!
ResponEliminaNo he provat mai el pa amb xocolata ,però de ben segur que deu ser d'allò més bó.
ResponElimina