dijous, 24 de novembre de 2011

ROTLLETS DE POLLASTRE FARCITS AL VAROMA

 Avui us deixo una recepta per fer al varoma.
Ja sabeu que el varoma és el recipient per coure al vapor de la Thermomix. Com que moltes em digueu que no l'utilitzeu gaire m'he decidit per presentar-vos aquesta recepta  ja que  penso que la cuina al vapor l'hauriem de tenir més present a les nostres cuines perquè és més sana, ràpida i perquè no!! també original!!

INGREDIENTS:

2 pits de pollastre oberts (el més fins possible)
4 talls de pernil salat
4 talls de pernil dolç (York)
8 talls de beicon
4 talls de formatge
500 gr de mongeta verda

PREPARACIÓ:

1. Posem 1 litre d'aigua al vas a escalfar 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

2. Mentre anirem preparant el rodó de pollastre, posarem el pollastre salpebrat per les dues cares sobre un film de cuina, tot seguit i posem el pernil salat,  a sobre i posem el formatge, per acabar el pernil dolç, els talls de beicon els posem a la punta i anem enrotllant amb l'ajuda del film així quan acabem el beicon ens quedarà per fora el pollastre. (mireu foto) els reservem a dins del varoma. Tallem les mongetes i també les posarem a dins del varoma.

3. Ara amb l'aigua ja calenta posem el varoma a sobre i programem 25 minuts, varoma, velocitat 2. També o podríem fer tot amb fred desprès als 25 minuts li tindríeu de sumar els 7 d'escalfar l'aigua o sigui 32 minuts.

Nota: També o podeu fer amb filet de gall d'indi o filet de porc. I podeu posar les verdures que vulgueu i si voleu aprofitar més el vapor encara a dins del vas i podeu posar el cistellet amb uns ous.


8 comentaris:

  1. Pues que bien, porque aún no he usado el varoma.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Que rico y sano, ya demás con la thermomix mejor aún.
    Besitos

    ResponElimina
  3. Carai, aìxò ha de ser molt bo. En prenc nota.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Una recepta ben fa`cil i ben sana.
    Petons

    ResponElimina
  5. Jo els he fet a la Varoma i m'agrada molt com queda.

    Petons maca

    ResponElimina
  6. Te han quedado muy ricos y qué saludables son...besitos

    ResponElimina
  7. Judith, no sé on vaig llegir "el varoma... ese gran desconocido" i em va fer molta gracia, jeje
    És veritat que no s'utilitza tot el que l'hauríem de fer servir... pero amb receptes com aquesta ja veuràs com més d'un s'animarà.
    Petonets... i bon cap de setmana!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.