Desprès d'una setmana de no publicar res, no per ganes sinó per falta de temps, perquè jo sóc de les que he treballat un dia si i un dia no, quin liu!! Al final ja no sabia a quin dia estàvem, us deixo amb aquesta deliciosa recepta de risotto que a casa ens agraden molt i si a més li afegim formatge encara més!!!
INGREDIENTS:
80 gr de parmesà
60 gr de ceba tallada a quarts
60 gr de mantega
400 gr d'arròs especial risotto (Nomen)
70 gr de vi blanc
830 gr de caldo de verdures
1 culleradeta de sal
PREPARACIÓ:
1. Posem el parmesà a trossos dins del vas i el ratllem 15 segons a velocitat 5-10. Retirem i reservem.
2. Ara posem la ceba i la trinxem 3 segons a velocitat 7. Afegim 30 gr de mantega i sofregim 3 minuts, 100º, velocitat 1.
3. Afegim l'arròs i programem 3 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Sense posar el cubilet.
4. Incorporem el vi blanc i programem 1 minut, 100º, gir esquerra, velocitat 1, sense posar el cubilet per evaporar l'alcohol.
5. Afegim el caldo de verdures la sal i programem 10 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.
6. Un cop acabi el temps el servim en una safata li posem la resta de la mantega i el parmesà pel sobre, ja estarà llest per servir.
BON PROFIT!!
Nota: Per mi la base d'un bon risotto és l'arròs i aquest que us recomano per mi és un dels millors, no és passa i queda al dente.
Un risotto muy muy rico!!!!
ResponEliminaUn plat bàsic molt bo, se li pot afegir d'altres ingredients i sempre queda boníssim.
ResponEliminaPetonets
jo també vaig treballar dia si , dia no, vàrem tenir 3 dilluns/divendres jiji
ResponEliminaun risotto molt complert...
ResponEliminapetonets
Judith este risotto se ve riquísimo, tomo nota. besitosss
ResponEliminaQue bo, si és que l'arros sol amb formatge es un plat habitual a casa meva...acostumo a posar el formatge a tot arreu on puc! jaj petons
ResponEliminaUn risotto boníssim. Siempre que en faig a casa ens cremem la boca, perque no podem esperar! Jajaj
ResponEliminaPetons.
Moltes gràcies a totes pels vostres comentaris
ResponEliminaPetons
Oh! m'encanta el risotto ,però amb la termomix no l'he fet mai,ho provaré.
ResponEliminaGràcies Judith ,fins aviat.
Judith, que bo que és el risotto i amb el parmesà ha de ser brutal!!
ResponEliminaPetons!
Que bo que esta aquest risotto ummmmmm
ResponEliminaPetons
Que booooooo!! diumenge en vam fer amb Idiazabal. També queda bo!
ResponEliminaPetonets