Estem a casa compartint anècdotes i unes cerveses amb el meu cunyat. I no m'he pogut resistir de fer aquesta coca super ràpida i molt bona, ja la tinc penjada però amb una altre versió i us puc dir que aquesta ens a agradat molt a tots.
INGREDIENTS:
200 gr de xocolata fondant
200 gr de nata líquida
100 gr de sucre
125 gr d'avellanes torrades o farina d'avellanes
4 ous
1/2 sobre de llevat químic
PREPARACIÓ:
1. Posem les avellanes al vas del thermomix i les ratllem 20 segons velocitat 5-10. Retirem i reservem.
2. Posem la xocolata a trossos amb la nata líquida i programem 3 minuts, 100º, velocitat 2.
3. Incorporem els ous, la farina d'avellanes, el llevat químic i el sucre, remenem 30 segons velocitat 4.
4. Aboquem la mescla en un motlle de silicona i la posem a coure al microones 7 minuts, a màxima potencia. Un cop acabi el temps la deixem reposar 5 minuts a dins del microones. Retirem i la deixem refredar una estona desmotllem i espolvoregem en sucre glaç.
BONÍSSIM!!!
La foto del tall és increíble, ha d'estar bonísima!!
ResponEliminaPetons
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminaEn primer lloc et desitjo UN BON ANY
Un patis de Super 10, anoto la teva proposta, humm
mil petonets Susanna
que jugoso y bueno¡¡¡¡
ResponEliminaque pinta que tienen no me extraña que haya gustado a todos.
besosss guapa
felis semana
bonísssssima!!!! amb el que a mi m'agrada la xocolata!!!! petonets
ResponEliminaHUmmmmmmmmmmmmmm que bona ....quasi m'arriba l'oloreta que fa..
ResponEliminaT'ha quedat genial
Petons
Es veu d'allò més sucoseta!
ResponEliminaME ESTÁN MATANDOOOOOOOOOO!!!!!!CON COSAS TAN RICAS!!!!!
ResponEliminaPEr a xocoadictes! quina textura, sembla un torró d'avellanes amb gegant!! jeje!! ha de ser bonissim! petons
ResponEliminaEstos cakes sin harina resultan exquisitos. Vaya corte que tiene!!!
ResponEliminaUn besito
Que untuosa i bona que es veu!! te'n queda un tallet per mi?
ResponEliminapetonets
Quin tall......
ResponEliminaMuas!
Judith, fantàstica aquesta recepta!!! per quedar con una reina!!
ResponEliminaPer cert, t'he de felicitar per la classe que vas fer la setmana passada!! Va estar molt bé i la teva recepta de la nata amb la gelatina la penso fer!! Llàstima que no em vaig adonar que eres tu fins fa uns díes que m'ho va dir la MªJose.... si no ens haguessim saludat.
De totes maneres, ja et tinc fitxada!!! jajajaja i la propera vegada no te m'escapes!!!!
Un petonàs, guapa.