diumenge, 22 de gener del 2012

COCA DE XOCOLATA I AVELLANES





Avui tarda de diumenge,
Estem a casa compartint anècdotes i unes cerveses amb el meu cunyat. I no m'he pogut resistir de fer aquesta coca super ràpida i molt bona, ja la tinc penjada però amb una altre versió i us puc dir que aquesta ens a agradat molt a tots.


INGREDIENTS:

200 gr de xocolata fondant
200 gr de nata líquida
100 gr de sucre
125 gr d'avellanes torrades o farina d'avellanes
4 ous
1/2 sobre de llevat químic

PREPARACIÓ:

1. Posem les avellanes al vas del thermomix i les ratllem 20 segons velocitat 5-10. Retirem i reservem.

2. Posem la xocolata a trossos amb la nata líquida i programem 3 minuts, 100º, velocitat 2.

3. Incorporem els ous, la farina d'avellanes, el llevat químic i el sucre, remenem 30 segons velocitat 4.

4. Aboquem la mescla en un motlle de silicona i la posem a coure al microones 7 minuts, a màxima potencia. Un cop acabi el temps la deixem reposar 5 minuts a dins del microones. Retirem i la deixem refredar una estona desmotllem i espolvoregem en sucre glaç.

BONÍSSIM!!!




12 comentaris:

  1. La foto del tall és increíble, ha d'estar bonísima!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Judith, guapa tu

    En primer lloc et desitjo UN BON ANY

    Un patis de Super 10, anoto la teva proposta, humm
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. que jugoso y bueno¡¡¡¡
    que pinta que tienen no me extraña que haya gustado a todos.
    besosss guapa
    felis semana

    ResponElimina
  4. bonísssssima!!!! amb el que a mi m'agrada la xocolata!!!! petonets

    ResponElimina
  5. HUmmmmmmmmmmmmmm que bona ....quasi m'arriba l'oloreta que fa..
    T'ha quedat genial
    Petons

    ResponElimina
  6. ME ESTÁN MATANDOOOOOOOOOO!!!!!!CON COSAS TAN RICAS!!!!!

    ResponElimina
  7. PEr a xocoadictes! quina textura, sembla un torró d'avellanes amb gegant!! jeje!! ha de ser bonissim! petons

    ResponElimina
  8. Estos cakes sin harina resultan exquisitos. Vaya corte que tiene!!!
    Un besito

    ResponElimina
  9. Que untuosa i bona que es veu!! te'n queda un tallet per mi?
    petonets

    ResponElimina
  10. Judith, fantàstica aquesta recepta!!! per quedar con una reina!!
    Per cert, t'he de felicitar per la classe que vas fer la setmana passada!! Va estar molt bé i la teva recepta de la nata amb la gelatina la penso fer!! Llàstima que no em vaig adonar que eres tu fins fa uns díes que m'ho va dir la MªJose.... si no ens haguessim saludat.
    De totes maneres, ja et tinc fitxada!!! jajajaja i la propera vegada no te m'escapes!!!!
    Un petonàs, guapa.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.