Qui és resisteix a un plat d'arròs caldós??? A casa meva ningú és un plat que ens agrada a tots!!
M'encanta aquesta foto perquè si us i fixeu bé amb el reflexe de la cullera és pot veure el meu home amb la Sandra la meva filla petita mirant fixament l'arròs i esperant que jo acabés la sessió fotografica per començar a deborar-lo i si us dic la veritat no ho vaig fer expressament senzillament va quedar així.
INGREDIENTS:
3 grans d'all
30 gr d'oli d'oliva
200 gr de xampinyó làminat
150 gr d'espinacs frescos
300 gr d'arròs
850 gr d'aigua
sal o una pastilla de caldo de verdures
PREPARACIÓ:
1.Posem els alls a dins del vas i els trinxem 3 segons a velocitat 5. Fem baixar la resta de les parets del vas i la tapa, afegim l'oli i els rossejarem 5 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Incorporem els xampinyons i continuem sofregint 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim els espinacs i tornem a programar 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Incorporem l'arròs i l'afoguem 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Afegim l'aigua juntament amb la pastilla de caldo o la sal i programem 16 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
Nota: Quan volguem cuinar ingredients delicats a dins del vas és molt important activar el gir a l'esquerra, moltes de vosaltres ja sabeu que el Thermomix quan les ganivetes giren cap a la dreta tallen perquè estàn afilades en canvi quan giren a l'esquerra no perquè no estàn afilades, també el gir a l'esquerra sempre va acompanyat de la velocitat cullera que són 40 rpm per tant remena molt a poc a poc sense malmetre els ingredients que no volem que se'ns trinxin. Si teniu algún dubte amb el Thermomix no dubteu en demanar'm-ho sempre que pugui us ajudaré.
BON PROFIT!!!
Boníssim, a casa també ens agraden aquests arrossos.
ResponEliminaPer cert, ja es veu al teu home i a la nena esperant per menjar-se'l ;-)
Petonets
M'encanten els arrossos caldossos!!!!! hummmm, i amb la gana que tinc!!
ResponEliminaMolts petons maca,
Vanesuky.
Aquests arrossets són ben bons, ahhhh quina gana tinc.
ResponEliminaMuas!
La TMX d'en Jordi és de l'any de la picor i no fa aquestes coses... l'hauré de fer a la manera tradicional. Ara, pagarà la pensa perquè els arrossos caldosos m'encanten!!
ResponEliminaquin arrosset més bo!! I sense TMX segur que també queda ben bona, és que no m'atreveixo a fer l'arròs a la TMX.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
L'arròs amb verdures es bonissim.......a casa també ens agrada molt ...........Així amb una mica de caldo tal com t'ha uedat, per fer-hi cullarada ara mateix.
ResponEliminapetons
Un arròs perfecte per triomfar a la taula! Quina gràcia la cullera, és una foto de concurs!
ResponEliminaUn arròs molt interessant per a fer-lo també sense termomix
ResponEliminaPetons
jajja això de la cullera no m'hi havia fixat, que bo!! han sortit in-fraganti!! doncs jo tambe tinc pensat fer aviat un arròs caldós! em ve molt de gust i és tan sa i gustós....petons
ResponEliminaGràcies a totes per les vostres paraules, i si també el podeu fer sense TMX és molt fàcil i bo!!
ResponEliminaEn quan a la foto tenieu de veure la cara que posaven allà esperant que jo acabés amb les fotos jejejej
Jo, yo no consigo nunca que me quede un arroz caldoso, grr!!! Qué buena pinta tiene tu receta ;) Me tomo buena nota.
ResponEliminaUn beso fuerte. Muuuua
Un plato calentinto, y tan sano¡¡ me comìa un plato ahora de cena. Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaQue rico y tentador plato de arroz.
ResponEliminaBesos.
Judith es sano, sabroso y fácil de preparar pues entonces es ¡perfecto!.
ResponEliminaBsos guapa
Avui le fet, millor dit divendres abans de marxar de cap de setmana, el vaig fer amb la Thermomix fins que es sofregeix l'arros, i avui he afegit el caldo de verdures amb una paella normal (no tenia la Thermomix) i la veritat es que està bonissim. Gracies
ResponElimina