Hola!! Com han anat els Reis???
A mi molt bé m'han deixat un munt de coses entre elles una gofrera que no he pogut esperar a estrenar-la, em tindreu de perdonar que us hagi penjat aquestes fotos tant desastroses però a casa no tenien espera i mentre anaven sortint de la gofrera me'ls anaven prenent de les mans i jo entre mig de anava fent les fotos. Però segur que no seran els últims que prepari perquè ens han agradat molt així que podré fer més fotos i més decents. La recepta la vaig treure del llibre Simplemente espectacular de Thermomix m'encanta aquest llibre per mi és un dels millors.
Us deixo la recepta
INGREDIENTS: (per 12-15 gofres)
150 gr de sucre
150 gr de mantega a temperatura ambient
50 gr de mel
4 ous
350 gr de farina de repostería
1/2 sobre de llevat químic
250 gr de llet
Sucre glaç, xocolata, nata etç per acompanyar-los
PREPARACIÓ:
Posem la gofrera a escalfar és important que estigui ben calenta
1. Introduïm tots els ingredients a dins del vas i programem 40 segons a velocitat 5. Acabem de remenar bé amb l'espàtula.
2. Untem la gofrera amb mantega (podeu fer-ho amb un pinzell) posem un parell de cullerades soperes a cada forat, tapem i ho deixem coure de 4 a 6 minuts.
3.Retirem i els servim acompanyats de nata, confitura, xocolata, mel etç...
BON PROFIT!!
Te han quedado perfectos, con un poquito de chocolate calentito, ummm. besitosss guapa
ResponEliminammm... quina sort que tens!!! Quina bona pinta!! L'any que ve ja se que demanar a la carta dels reis, jejeje :D
ResponEliminaQuin regal més encertat! Em penso que és d'aquells regals en que més d'un surt beneficiat, oi? jeje quins esmorzars tan bons us esperen a partir d'ara ;)
ResponEliminaclar que sí! i qui es pot esperar a unes postres cassolanes????? tenen una bona pinta... molt bon any guapa. petonets
ResponEliminaEiii jo fa anys que estic buscant una gofrera!! on la vas trobar???!!! impresionant recepta!! simplement, m'encantennnnn!! petons
ResponEliminaPerfectes! No hi ha cap més adjectiu per descriure'ls! Quin gran regal!
ResponEliminaJudith; no m'extranya que no et deixesin fer les fotos... tenen una pinta ....jo també amb una mica de xocolata calenta .....hummmmmmmmmm
ResponEliminaPetons
Hola gràcies pels vostres comentaris i si volía dir-vos que queden molt bons a sigut un regal molt encertat i que em va fer moltíssima il.lusió perquè no me'l esperava!!
ResponEliminaL'idea de les meves filles és clar són les han sortit més beneficiades jejejje
Primer de tot bon any nou i ara et dic que ja pots anar fent mes gofres, que vindré a berenar, m'encanten amb un bon rajolí de xocolata per sobre ;-)
ResponEliminaPetonets
Feliz año wapa seguro que estaban de vicio ahora seguro que sorprenderas a los tuyos amenudo con ellos te han quedado divinos.
ResponEliminaBicos mil .
Feliz año! Menuda pintaza de gofres..los voy a hacer para merendar que por un dia que me salte la dieta dudo que pase res..jaja un beso:)
ResponEliminahttp://hoysonrioalespejo.blogspot.com/
Jo quan faig gofres, els faig d'amagatotis, els munto i retrato i al final dic que hi ha gofres per a tothom... sinó és impossible. Això vola!
ResponEliminaPer cert, es pot congelar la massa crua i fer-la servir uns dies més tard sense problemes :-)