Aquestes galetones salades tant mones i bones les vaig preparar pel dinar de Reis d'aperitiu. Són molt fàcils i ràpides de fer. Només ens fa falta tenir a mà una base de pasta de full, formatge i espècies. Us puc assegurar que van volar!!
INGREDIENTS:
1 base de pasta de full (lidl)
100 gr de formatge emmental
1 ou batut per pintar
pebre vermell, orenga
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posarem el formatge tallat a daus a dins del vas i el ratllarem 15-20 segons velocitat 5-7. Retirem i reservem.
2. Amb un talla pastes anem tallant la base de full, l'anem posant a sobre la safata del forn amb paper vegetal, la punxem amb una forquilla, la pintem amb ou i posem el formatge ratllat per sobre, espolvoregem amb les espècies i la deixem coure al forn 15 minuts fins que estiguin ben daurades.
BON PROFIT!!!
Nota: L'idea d'aquesta recepta és ensenyar-vos com ratllar el formatge amb el Thermomix, quan parlem d'un semi tou com és l'emmental la velocitat màxima que emplearem és el 7, si parlem d'un formatge sec com el parmesà el ratllarem a 5-10, si voleu ratllar una mozzarela fresca ho farem 2 segons a velocitat 4.
Que bones i que fàcils de fer............ el proper dia que tingui convidats els hi faré
ResponEliminaPetons
Judith una idea fantástica, qué ricos se ven, tomo nota. besitosss
ResponEliminaQue macos i que bons!
ResponEliminaGràcies guapissimes pels vostres comentaris, a vegades el més senzill de fer també és el mes bo!!
ResponEliminaEsto en mi casa volaría!!! Gracias por las anotaciones de a qué velocidad rallar cada queso, es algo que no controlo.
ResponEliminaUn besito
Aquests aperitius de galetes salades són un vici, anar picant i picant sense parar!
ResponEliminaPer a mi aquests mossets son tot un vici, si començo no em puc aturar.
ResponEliminaPetonets
Quines cosetes més bones Judith! amb el que a mi m'agrada el formatge... petonets
ResponEliminaCom diu la gemma són d'aquestes que comences a picar i no pararies!!!
ResponEliminaUns aperitius amb molt bona pinta
ResponEliminaPetons
Quines galetes més bones que han de ser ,als meus fills els hi encanta el formatge segur que no fallaran.
ResponEliminaGràcies Judith i bon cap de setmana.
Qines galetes més bones que han de ser ,als meus fills els encantaran .
ResponEliminaGràcies Judith i bon cap de setmana.
quin aperitiu més bons...
ResponEliminaUn petonet
Un aperitivo bien rico ¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponElimina