dimecres, 11 de gener del 2012

MOSSETS DE FORMATGE

Aquestes galetones salades tant mones i bones les vaig preparar pel dinar de Reis d'aperitiu. Són molt fàcils i ràpides de fer. Només ens fa falta tenir a mà una base de pasta de full, formatge i espècies. Us puc assegurar que van volar!!

INGREDIENTS:
1 base de pasta de full (lidl)
100 gr de formatge emmental
1 ou batut per pintar
pebre vermell, orenga

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Posarem el formatge tallat a daus a dins del vas i el  ratllarem 15-20 segons velocitat 5-7. Retirem i reservem.

2. Amb un talla pastes anem tallant la base de full, l'anem posant  a sobre la safata del forn amb paper vegetal, la punxem amb una forquilla, la pintem amb ou i posem el formatge ratllat per sobre, espolvoregem amb les espècies i la deixem coure al forn 15 minuts fins que estiguin ben daurades.

BON PROFIT!!!


Nota: L'idea d'aquesta recepta és ensenyar-vos com ratllar el formatge amb el Thermomix, quan parlem d'un semi tou com és l'emmental la velocitat màxima que emplearem és el 7, si parlem d'un formatge sec com el parmesà el ratllarem a 5-10, si voleu ratllar una mozzarela fresca ho farem 2 segons a velocitat 4.




14 comentaris:

  1. Que bones i que fàcils de fer............ el proper dia que tingui convidats els hi faré
    Petons

    ResponElimina
  2. Judith una idea fantástica, qué ricos se ven, tomo nota. besitosss

    ResponElimina
  3. Gràcies guapissimes pels vostres comentaris, a vegades el més senzill de fer també és el mes bo!!

    ResponElimina
  4. Esto en mi casa volaría!!! Gracias por las anotaciones de a qué velocidad rallar cada queso, es algo que no controlo.
    Un besito

    ResponElimina
  5. Aquests aperitius de galetes salades són un vici, anar picant i picant sense parar!

    ResponElimina
  6. Per a mi aquests mossets son tot un vici, si començo no em puc aturar.
    Petonets

    ResponElimina
  7. Quines cosetes més bones Judith! amb el que a mi m'agrada el formatge... petonets

    ResponElimina
  8. Com diu la gemma són d'aquestes que comences a picar i no pararies!!!

    ResponElimina
  9. Uns aperitius amb molt bona pinta
    Petons

    ResponElimina
  10. Quines galetes més bones que han de ser ,als meus fills els hi encanta el formatge segur que no fallaran.
    Gràcies Judith i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  11. Qines galetes més bones que han de ser ,als meus fills els encantaran .
    Gràcies Judith i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  12. quin aperitiu més bons...

    Un petonet

    ResponElimina
  13. Un aperitivo bien rico ¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.