dimecres, 30 de maig del 2012

IOGURT DE LLIMONA



Quants dies sense publicar, em tindreu de disculpar però la feina a l'estètica comença a fer-se notar i no puc dedicar tantes hores al blog com voldria.
Avui us deixo una recepta molt fàcil, IOGURTS!!! Segur que moltes vegades heu pensat en fer-ne i no us atreviu, doncs és ben fàcil aquest cop vaig voler experimentar de fer-lo amb gust de llimona i la veritat és que queden boníssims. Proveu-los!!!


INGREDIENTS:

1 litre de llet
la pell d'una llimona
1 trosset de canyella en rama (poquet)
100 gr de sucre
1 iogurt natural
1 cullerada de llet en pols

PREPARACIÓ:

1. Posem la llet, el sucre , la pell de la llimona i la canyella en el vas del Thermomix i programem 10 minuts, 100º, velocitat 2. Per infusionar la llet i donar-li el gust de llimona, la deixem reposar.

2. Esperarem a que la llet estigui a 60º, després treurem la canyella i la pell de la llimona, afegirem el iogurt i la llet en pols remenarem 20 segons a velocitat 2 i 1/2. Aboquem en vasets de vidre i si teniu iogurtera els deixeu tota la nit a la iogurtera, sinó podeu abrigar el vas del thermomix amb una bossa de congelats perquè conservi l'escalfor i el deixeu  reposar tota la nit. També hi ha una altre manera de fer-los, preescalfar el forn a 50º, posar els vasets a dins parar el forn i deixar-los tota la nit amb el calor residual del forn és quallaran.

Nota: amb les capsules de fer magdales vaig tapar els vasets

BON PROFIT!!!






11 comentaris:

  1. Ummm que bons!!!! m'ha agradat la idea de les càpsules.
    Petonets

    ResponElimina
  2. No hi ha com els fets a casa i a més personalitzats.

    ResponElimina
  3. Jo faig els iogurts amb iogurtera però no m'acaben de quedar espesos del tot, em queden com el iogurt líquid. Podria ser que ara facin els iogurts comercials diferents? Doncs fa anys amb la mateixa iogurtera em sortien molt bé. Quina marca de iogurt utilitzes? I quina marca de llet?
    Moltes gràcies.
    *Pilar* www.misdulcespreferidos.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola PIlar!!
      El iogurt era marca Danone i la llet marca blanca del Mercadona, crec que el truco perquè ens quedin espesos és la llet en pols i la temperatura de la llet perquè ens quedin ben quallats.
      Espero haver-te ajudat!!
      Petons i gràcies x visitar-me!!

      Elimina
    2. Jo fa anys que faig els iogurts a la iogurtera i em queden espessos, com els de la fageda. Ara, això sí, només faig servir la llet ATO, amb la resta de llets no em quedaven ben tupits i havia d'afagir llet en pols, que els dóna un gust químic!

      Elimina
  4. si és que què millor que fer els propis iogurts aromatitzats, i de llimona no se m'hagués ocurregut, i mira que és fàcil! apuntat! petons

    ResponElimina
  5. Proveu-los que són molt fàcils i si voleu que us quedin grocs com els comercials afegiu unes gotetes de colorant, són molt bons segur que els repetiré més vegades.

    ResponElimina
  6. va, et perdonem, però no tardis, ok??? petonets

    ResponElimina
  7. Molt bona un iogurt casolà amb gust de llimona! I això de posar aquests barrets tan bonics també m'ha agradat molt!

    ResponElimina
  8. No sabia com fer-ne de sabors, ara ja ho tinc :-)
    M'ha agradat molt el truc de les càpsules de magdalenes per tapar, queden molt divertits!
    Quan faig iogurts a casa m'acosto a una granja propera, on venen llet crua, la veritat és que el sabor no té punt de comparació dels fets amb llet de bric.

    ResponElimina
  9. Hola!! Gràcies per compartir aquesta recepta. Els iogurts surten boníssims, els meus fills estan encantats :) i la idea de les càpsules de madalenes va molt bé, nosaltres ho hem fet amb les de silicona.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.