dimecres, 9 de maig de 2012

PATATES AMB OUS ESTRELLATS


Avui us deixo una recepta del dia a dia, és d'aquelles que cal tenir-la de fons d'armari (despensa). Perquè patates i ous a totes les cases ni ha. Casualment dies enrere una meva clienta de Thermomix em va demanar si l'havia provat mai i que tal quedava, fins i tot em va passar la recepta per correu. Anna és boníssima no et faci por de preparar-la què els de casa teva és lleparan els dits!!!!
A més és una recepta econòmica que ara en temps de crisis van molt bé per poder estalviar algún dineret, a casa els hi ha agradat moltíssim o sigui que la tornarem a repetir seguríssim!!!

Font: llibre de receptes econòmiques amb Thermomix

INGREDIENTS:

600 gr de patates tallades a daus i salades
100 gr d'aigua
100 gr d'oli
4 ous

PREPARACIÓ:

1.Posem les papallones, l'aigua, oli al vas i programem 4 minuts, varoma, velocitat 1. Mentre pelem i tallem les patates i les salem.

2. Un cop l'aigua i l'oli sigui calent afegirem les patates pel bocal i programarem 14 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Quan falti 1 minut afegirem els ous pel bocal prèviament remenats (no amb excés).
Jo personalment els vaig deixar reposar uns 5 minuts a dins del vas perquè amb 1 minut no queden ben cuits però això va a gust del consumidor.

3. Servim en una safata i llestos per degustar!!!

Nota: a casa em va dir que eren les patates més bones que havien menjat mai, jejej



8 comentaris:

  1. JOLIN Y ESTE PLATO TAN RICO SE PUEDE HACER EN THERMOMIX....???DESDE LUEGO, QUE MARAVILLA DE MAQUINITA VERDAD, TE HA QUEDADO DELICIOSO,

    BESITOS,

    ResponElimina
  2. bonisim! a vegades amb pocs ingredients i economics podem fer un plat delicios!

    ResponElimina
  3. Unes patates bonissimes ideals per un sopar:
    petons

    ResponElimina
  4. Tu ho has dit: una recepta boníssima i molt adequada per als temps que corren!

    ResponElimina
  5. Doncs si amb pocs ingredients i diners podem tenir un plat únic i deliciós a la taula.

    ResponElimina
  6. Este plato es muy rico y sencillo de hacer, una delicia. Me quedo por tu cocina que me gusta y que acabo de descubrir para dar una vuelta.
    Un petó.

    ResponElimina
  7. Ahir vam sopar la teva recepta i va encantara tots els de casa. Moltes gràcies !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro espero que en treguis bones receptes del meu blog!!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.