dimecres, 9 de maig del 2012
PATATES AMB OUS ESTRELLATS
Avui us deixo una recepta del dia a dia, és d'aquelles que cal tenir-la de fons d'armari (despensa). Perquè patates i ous a totes les cases ni ha. Casualment dies enrere una meva clienta de Thermomix em va demanar si l'havia provat mai i que tal quedava, fins i tot em va passar la recepta per correu. Anna és boníssima no et faci por de preparar-la què els de casa teva és lleparan els dits!!!!
A més és una recepta econòmica que ara en temps de crisis van molt bé per poder estalviar algún dineret, a casa els hi ha agradat moltíssim o sigui que la tornarem a repetir seguríssim!!!
Font: llibre de receptes econòmiques amb Thermomix
INGREDIENTS:
600 gr de patates tallades a daus i salades
100 gr d'aigua
100 gr d'oli
4 ous
PREPARACIÓ:
1.Posem les papallones, l'aigua, oli al vas i programem 4 minuts, varoma, velocitat 1. Mentre pelem i tallem les patates i les salem.
2. Un cop l'aigua i l'oli sigui calent afegirem les patates pel bocal i programarem 14 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Quan falti 1 minut afegirem els ous pel bocal prèviament remenats (no amb excés).
Jo personalment els vaig deixar reposar uns 5 minuts a dins del vas perquè amb 1 minut no queden ben cuits però això va a gust del consumidor.
3. Servim en una safata i llestos per degustar!!!
Nota: a casa em va dir que eren les patates més bones que havien menjat mai, jejej
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
JOLIN Y ESTE PLATO TAN RICO SE PUEDE HACER EN THERMOMIX....???DESDE LUEGO, QUE MARAVILLA DE MAQUINITA VERDAD, TE HA QUEDADO DELICIOSO,
ResponEliminaBESITOS,
bonisim! a vegades amb pocs ingredients i economics podem fer un plat delicios!
ResponEliminaUnes patates bonissimes ideals per un sopar:
ResponEliminapetons
Tu ho has dit: una recepta boníssima i molt adequada per als temps que corren!
ResponEliminaDoncs si amb pocs ingredients i diners podem tenir un plat únic i deliciós a la taula.
ResponEliminaEste plato es muy rico y sencillo de hacer, una delicia. Me quedo por tu cocina que me gusta y que acabo de descubrir para dar una vuelta.
ResponEliminaUn petó.
Ahir vam sopar la teva recepta i va encantara tots els de casa. Moltes gràcies !!!!!
ResponEliminaMe'n alegro espero que en treguis bones receptes del meu blog!!
Elimina