Bé, per fi em acabat les festes i tornem tots a la rutina per alguns serà més dur i per altres ja en teníem ganes de tornar a la monotonia de cada dia, per mi ordre!
No és que no m'agradin aquestes festes però són dies de descontrol total, tinc més feina que mai i les nenes a casa sense escola és una mica de mal convinar, tot i que ja són grans, m'agrada tenir-les controlades.
Aquesta recepta la vaig preparar ahir la diada dels Reis per postres, per fer baixar el menjar, una crema gelada és ideal i tot darrera el tortell jijijiji
És molt fàcil i ràpida, la podeu fer el mateix dia, jo la vaig posar dins una màniga pastissera i li vaig tenir unes 3 hores al congelador, de tant en quan l'anava apretant i pressionant amb les mans perquè no em quedés un bloc, volia que quedés semi congelada, el resultat va agradar moltissim tant de bo n'hagués tingut mes, va volar!!!
La recepta me la va passar la Marta Cullell una meva companya de Thermomix, gracies per compartir!!
INGREDIENTS:
100 gr de sucre
250 gr de mascarpone a temperatura ambient
2 rovells d'ou
200 gr de nata líquida per muntar molt freda
1 culleradeta de vainilla líquida (jo no li vaig posar)
PREPARACIÓ:
1. Posem el sucre a dins dels vas i el pulveritzem 20 segons a velocitat 5-10. Retirem i reservem
2. Ara posem la papallona i muntem la nata a velocitat 3 i 1/2 sense programar temps i amb compte que no ens quedi mantega, sempre vigilant pel bocal quan no esquitxi el cubilet i ens quedi enganxada a les parets del vas la tindrem a punt.
3. Afegim el mascarpone, el sucre i els rovells remenem 30 segons a velocitat 2 i 1/2 posem en copes o en una màniga pastissera i cap al congelador fins el moment de servir. Decorem al gust i cap a taula jo li vaig posar virutes de xocolata amb gust de maduixa.
Espero que us agradi tant com a nosaltres!!
Me encanta todo lo que lleva mascarpone, y encima lo podemos preparar antes, genial!!
ResponEliminaBss
Esta riquisima Dolores!!
EliminaIdeal per acabar les festes!
ResponEliminaSi MªAngels després dels excessos del nadal aquesta crema gelada se'ns va posar de perles!!!
EliminaQuines bones postres!! Suposo que et van aplaudir, oi???? MMmmm...quina delícia!!
ResponEliminaSalut!
Olga
I tant Olga els hi va encantar!!!
EliminaFeliz año nuevo wapa .
ResponEliminaUmmm que ricura seguro que estaba de muete relenta te ha quedado de lujo.
Bicos mil.
el mascarpone me gusta mucho en los postres, te han quedado unas copitas de lo mas ricas y con las virutas de choco.fresa fantástico postre.
ResponEliminabesos guapa
Judith guapa, Bon Any també per a tú!!
ResponEliminaAquesta crema gelada m'ha deixat amb unes ganes de tastar-la!! segur que ho provaré de fer!! Li haurem de donar les gràcies a la Marta i a tú per mostrar-la, jeje
Un petonàs!!
PD. El concurs de Président ja va acabar, em van enviar un lot i un altre per sortejar perquè jo j'havia col·laborat amb ells alguna altre vegada, però crec que també teníen una campanya per a blogs feta a través de Bloguzz.
Mmm, que bo!!!
ResponEliminaQué bueno el mascarpone! ésta crema te ha quedado por lo menos a la vista espectacular!
ResponEliminaFeliz año guapa! espero que 2013 te traiga lo mejor. Mua
¡Ala, Judith, que postre mas rico!!!.
ResponEliminaEl colorcico rosa del chocolate queda de lo más vistoso. Me ha encantado.
Tengo que buscar,yo, en Zaragoza, algún sitio que vendan chocolates de colores para coberturas porque quedan super chulos además de estar de vicio.
Total que entre unas cosas y otra ha sido un receta fabulosa.
Pochoncicos.
Hola Wivith el color y el sabor a fresa que tenia, con el mascarpone convinava a la perfeción!!
Elimina