Moltes de vosaltres que em coneixeu, sabeu que una de les meves passions, són les masses!!
M'encanta experimentar-hi, veure-les créixer i donar-li formes diferents és com jugar a plastilina, per no parlar de l'olor que desprènen quan s'estàn fornejant.
O sigui que us animo a què proveu aquests triangles d'all, són boníssims per menjar a qualsevol hora com a entreteniments o per acompanyar el mes sofisticat menjar. És una recepta típica del Nord d'Europa i Gran Bretanya
La recepta és del llibre "lo mejor de nuestros recetarios" de Thermomix
INGREDIENTS:
8 grans d'all
250 gr de mantega a temperatura ambient tallada a daus
2 rovells d'ou
3 culleradetes de sal
40 gr de llevat fresc
320 gr de llet
1 culleradeta de sucre
650 gr de farina integral o normal
160 gr d'oli d'oliva
PREPARACIÓ:
1. Posem els alls al vas i els triturem 10 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients de les parets i tapa del vas.
2. Afegim la mantega, els rovells i 1 culleradeta de sal remenem 15 segons a velocitat 6.
3. Posem la papallona al vas i remenem 20 segons a velocitat 3. Reservem en un vol i retirem la papallona.
4. Posem el llevat, la llet, el sucre al vas i programem 2 minuts, 37º, velocitat 2.
5. Afegim la farina, l'oli i 2 culleradetes de sal, amassarem 3 minuts, velocitat espiga. Retirem la massa i la dividim en 4 parts iguals.
Preescalfem el forn a 180º
6. Estirem la massa sobre una superfície enfarinada i li donem forma de rectangle, la pintem amb la mantega reservada i la caragolem (com si féssim un braç) l'anirem tallant en forma de triangles, anirem repetint l'operació fins acabar la massa.
7. La posem a coure al forn 20 minuts aproximadament fins que estiguin ben daurats.
BON PROFIT!
Que bons han de ser, Judith!!! Jo també continuu experimentant, però amb la pani. Ara hi tinc un pa, un que vaig fer fa uns dies per substituir el pa bimbo per fer bikinis i estic intentant millorar-lo. A veure com surt.
ResponEliminaPetons, guapa!
perfecte Gemma, m'encnata jugar amb les masses!
EliminaTenen un aspecte impressionant, me'ls apunto per fer-los a casa també, amb la pani, com la Gemma!
ResponEliminaSi us animo a les dues perquè són boníssims, per mi millor deixar-los refredar del tot el gust a all és molt més inténs!
Eliminaque bueno el pan de ajo, además bien bonito te ha quedado.
ResponEliminabesos guapa
feliz semana
Gracias Mªjosé te animo a provarlo!!!
EliminaHas aconseguit el teu objectiu!!! Aquest pa el faig, seguríssim!!! Què bo ha de ser......mareeeeeee!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Si Olga el meu objectiu és fer masses i aquesta es perfecta!
EliminaTenen molt bona pinta. Encara que potser jo els faria sense all.
ResponEliminapetons
No Quima perderàn tota la gràcia sense all, tampoc és nota tant!
EliminaT'agafo la recepta!!! ha d'estar super bo! gràcies!
ResponEliminaBoníssims Teresa, gràcies per la teva visita!
EliminaJudith aquest pa d'all t'ha quedat perfecta i molt ben presentat.
ResponEliminaGràcies Ramon
EliminaQuina bona pinta
ResponEliminaSi MOntse, queda molt bé!!
EliminaMe encanta este pan, aquí se come bastante y me he aficionado rápidamente; el tuyo además es bien bonito, queda muy chulo así con forma de rollito :)
ResponEliminaUn besote.