dijous, 14 de març del 2013

ESCALOPINS A LA LLIMONA


Aquesta recepta és un 10 ràpida, fàcil i boníssima!!
A casa ens a agradat molt i per mi també és perfecte perquè en un moment tinc el dinar enllestit, a més la llimona amb la vedella convina a la perfecció i queda molt tendra!! Us la recomano!!!!

INGREDIENTS:
8 talls de vedella tallada fina (fricandó) (600gr aprox)
sal
20 gr de farina
30 gr de mantega
20 gr d'oli d'oliva
30 gr de suc de llimona
50 gr de vi blanc
Julivert picat

PREPARACIÓ:

1. Salem els talls de vedella i els enfarinem lleugerament, els reservem.

2. Posem la mantega i l'oli al vas, programem 5 minuts, 100º, velocitat 1.

3. Afegim la vedella al vas i programem 12 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim el suc de llimona i el vi programem 15 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 30 segons per acabar el temps afegim el julivert pel bocal.

Nota: Us recomano acompanyar el plat amb un arròs blanc o puré de patata





5 comentaris:

  1. M'agrada, no l'he fet mai a la Thermomix. Ho provarem.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La carn queda molt tendra al Thermomix, la gent no i té massa la costum de cuinar-hi carn i la veritat és què el resultat és molt bo!

      Elimina
  2. M¡han recordat molt a uns que menjava a un restaurant italià, els provaré.

    Muas!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.