dijous, 13 de juny de 2013

GASPATXO DE MADUIXA



Avui us deixo uns recepta molt refrescant, un gaspatxo de maduixes!!!
Quan comença a fer calor, ens be de gust menjar coses fresques i que no tinguem d'estar massa estona davant dels fogons. El gaspatxo és perfecte amb 3 minuts esta fet i sense embrutar gairebé res, només la Thermomix ;-)
Aquest cop l'he fet de maduixa a mi personalment m'agraden molt mes convinats amb fruita, o sigui que seguint la recepta que avui us deixo el podeu fer de qualsevol fruita, síndria, papaia, préssec etç...
Ara deixeu córrer  l'imaginació :-)

INGREDIENTS:

500 gr de maduixa neta
500 gr de tomàquets madurs nets i tallats per la meitat
1 gra d'all
40 gr de cogombre
40 gr de pebrot verd
30 gr de ceba
20 gr de vinagre
200 gr de glaçons
1 culleradeta de sal
50 gr d'oli d'oliva extra verge
Formatge de cabra de Rull per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients  a dins del vas menys l'oli d'oliva i programem 3 minuts, velocitat 5-10 progressiva.

2. Ara afegim l'oli d'oliva,  posem la rodeta a posició de vas tancat i programem 1 segon,  velocitat turbo. Servim en vasets i decorem amb el formatge de cabra.

BON PROFIT!



7 comentaris:

  1. Uuuuffff!! Què bo ha de ser!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt Olga anima't amb la thermo és fa en un obrir i tancar d'ulls!

      Elimina
  2. Tiene un color de lo más atractivo. Yo hice de cerezas y me encantó, probaré con fresas
    Un abrazo
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. esta riquisimo Blanca, yo tambien lo provaré con cerezas

      Elimina
  3. Molt bo, Judith!!! no n'he menjat mai però segur que no en diria 'no'!
    Bon cap de setmana, bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Gemma, la veritat és que el gust sorprèn!!

      Elimina
  4. Que bons són aquests gaspatxos i que be que entran amb la caloreta.

    Muas!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.