Quan comença a fer calor, ens be de gust menjar coses fresques i que no tinguem d'estar massa estona davant dels fogons. El gaspatxo és perfecte amb 3 minuts esta fet i sense embrutar gairebé res, només la Thermomix ;-)
Aquest cop l'he fet de maduixa a mi personalment m'agraden molt mes convinats amb fruita, o sigui que seguint la recepta que avui us deixo el podeu fer de qualsevol fruita, síndria, papaia, préssec etç...
Ara deixeu córrer l'imaginació :-)
INGREDIENTS:
500 gr de maduixa neta
500 gr de tomàquets madurs nets i tallats per la meitat
1 gra d'all
40 gr de cogombre
40 gr de pebrot verd
30 gr de ceba
20 gr de vinagre
200 gr de glaçons
1 culleradeta de sal
50 gr d'oli d'oliva extra verge
Formatge de cabra de Rull per decorar
PREPARACIÓ:
1. Posem tots els ingredients a dins del vas menys l'oli d'oliva i programem 3 minuts, velocitat 5-10 progressiva.
2. Ara afegim l'oli d'oliva, posem la rodeta a posició de vas tancat i programem 1 segon, velocitat turbo. Servim en vasets i decorem amb el formatge de cabra.
BON PROFIT!
Uuuuffff!! Què bo ha de ser!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Molt Olga anima't amb la thermo és fa en un obrir i tancar d'ulls!
EliminaTiene un color de lo más atractivo. Yo hice de cerezas y me encantó, probaré con fresas
ResponEliminaUn abrazo
Blanca de JUEGO DE SABORES
esta riquisimo Blanca, yo tambien lo provaré con cerezas
EliminaMolt bo, Judith!!! no n'he menjat mai però segur que no en diria 'no'!
ResponEliminaBon cap de setmana, bonica!
Gràcies Gemma, la veritat és que el gust sorprèn!!
EliminaQue bons són aquests gaspatxos i que be que entran amb la caloreta.
ResponEliminaMuas!