dimarts, 11 de juny de 2013

POLLASTRE A LES FINES HERBES


Hola!!
Aquesta recepta va ser el nostre dinar del diumenge i us puc assegurar que ja l'he tornat a  repetir, perquè ens va agradar molt :-) però aquest cop amb conill i també és molt bo!!
Mireu que fa casi 6 anys que tinc la Thermomix i amb aquesta recepta m'ha tornat a sorpèndre, és un vici aquesta màquina.
La recepta la vaig veure al llibre Cuida tu Salud de Thermomix i ho té tot, sana, econòmica, de dieta i és boníssima!! :-)

INGREDIENTS:

1 Pollastre tallat en 8 trossos  (1kg i mig aprox)
sal i pebre
50 gr d'oli d'oliva
1 fulla de llor
1 cullerada de farigola
1 cullerada d'orenga
Romaní
50 gr de vi blanc o conyac
1 cullerada de maicena
1 culleradeta de cúrcuma en pols
200 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli al vas i l'escalfem 5 minuts, varoma, velocitat 1. Mentre salpebrem el pollastre.

2. Tot seguit posem la papallona i el pollastre tot voltant, la farigola, el llor, el romaní, l'orenga, la cullerada de maicena i el vi. Programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Ara afegirem la cúrcuma i l'aigua, programem 20 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. Els últims 10 minuts vaig treure el cubilet perquè evaporés l'aigua. Reservem en una cassola i ja està llest per menjar.

BON PROFIT!!

Nota: És millor fer-lo d'un dia per altre, jo el vaig escalfar a la cassola i així també se'm va dorar una miqueta, és molt bo us el recomano!! ;-)





3 comentaris:

  1. Qué buena pinta tiene ese pollo Judith! Besos

    ResponElimina
  2. Las hierbas me encantan y este pollo te ha quedado perfecto, muy rico. Bss.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.