divendres, 21 de juny del 2013
PASTÍS DE SALMÓ
Hola a tothom, ja ho teniu tot a punt per la revetlla?
Si encara esteu dubtant en que fer us deixo una recepta molt fàcil, refrescant i el millor de tot la podeu fer a la vigília així per la revetlla només us tindreu de preocupar de fer la coca!!
Espero que us agradi a nosaltres ens va agradar molt! :-)
Font: Llibre receptes econòmiques amb Thermomix
INGREDIENTS:
300 gr de llet
100 gr de tomàquet fregit
Sal al gust
Pebre negre
Nou moscada
5 ous
250 gr de palets de surimi
250 gr de salmó fresc sense pell ni espines
250 gr de salmó fumat per decorar
Maionesa
olives
Enciam
PREPARACIÓ:
1.Posem els palets de surimi, el salmó, la llet, el tomàquet fregit, la nou moscada, sal, pebre, ous i programem 15 minuts, 90º, velocitat 4.
2. Posem aquesta mescla dins d'un motlle de corona i la deixem quallar a la nevera un mínim de 4 hores.
3. Abans de servir-lo el desmotllem i decorem amb el salmó fumat, la maionesa i les olives. El servim acompanyat d'amanida.
BON PROFIT I BONA REVETLLA!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Es pot fer d'alguna manera sense thermomix? és com un flam de salmó?
ResponEliminasi i tant, tritures tots els ingredients i el poses a coure al forn al bany maria uns 45 minuts. LA textura és com una mousse
EliminaBuena cena para celebrar la verbena, tu pones el primero y yo los postres .... y a divertirnos.
ResponEliminaBlanca de JUEGO DE SABORES
Hecho!!! :-)
EliminaOhhh qué presentación tan bonita!!! además estará riquísimo, yo hago uno de atún, pero de salmón también me tiene que gustar.
ResponEliminaUn besito
Si esta muy rico y es muy suave al paladar en casa fue llevarlo a la mesa y desaparecio!
EliminaFa molt bona fila aquest pastís. Sant Joan ja ha passat pero qualsevol finde és bó.
ResponEliminaMuas!