divendres, 21 de juny de 2013

PASTÍS DE SALMÓ


Hola a tothom, ja ho teniu tot a punt per la revetlla?
Si encara esteu dubtant en que fer us deixo una recepta molt fàcil, refrescant i el millor de tot la podeu fer a la vigília així per la revetlla només us tindreu de preocupar de fer la coca!!
Espero que us agradi a nosaltres ens va agradar molt! :-)
Font: Llibre receptes econòmiques amb Thermomix

INGREDIENTS:
300 gr de llet
100 gr de tomàquet fregit
Sal al gust
Pebre negre
Nou moscada
5 ous
250 gr de palets de surimi
250 gr de salmó fresc sense pell ni espines
250 gr de salmó fumat per decorar
Maionesa
olives
Enciam

PREPARACIÓ:

1.Posem els palets de surimi, el salmó, la llet, el tomàquet fregit, la nou moscada, sal, pebre, ous i programem 15 minuts, 90º, velocitat 4. 

2. Posem aquesta mescla dins d'un motlle de corona i la deixem quallar a la nevera un mínim de 4 hores.

3. Abans de servir-lo el desmotllem i decorem amb el salmó fumat, la maionesa i les olives. El servim acompanyat d'amanida.

BON PROFIT I BONA REVETLLA!!





7 comentaris:

  1. Es pot fer d'alguna manera sense thermomix? és com un flam de salmó?

    ResponElimina
    Respostes
    1. si i tant, tritures tots els ingredients i el poses a coure al forn al bany maria uns 45 minuts. LA textura és com una mousse

      Elimina
  2. Buena cena para celebrar la verbena, tu pones el primero y yo los postres .... y a divertirnos.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Ohhh qué presentación tan bonita!!! además estará riquísimo, yo hago uno de atún, pero de salmón también me tiene que gustar.
    Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si esta muy rico y es muy suave al paladar en casa fue llevarlo a la mesa y desaparecio!

      Elimina
  4. Fa molt bona fila aquest pastís. Sant Joan ja ha passat pero qualsevol finde és bó.

    Muas!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.