dimarts, 16 de juliol del 2013

MARQUESA DE XOCOLATA

 


Hola :-) Per fi fa calor!!
Hi amb la calor què ens be de gust? Coses molt fredes, com aquesta marquesa de xocolata que és exquisida, no necessita forn i amb molt pocs ingredients la tens a punt.

INGREDIENTS:
6 ous separem clara del rovell
1 pessic de sal
250 gr de xocolata fondant
200 gr de mantega
150 gr de sucre
50 gr de whisky, cointreau, conyac al vostre gust
Cacau pur en pols (valor)

PREPARACIÓ:

1. Col.loquem la papallona sobre les ganivetes, posem les clares i el pessic de sal i programem 6 minuts, velocitat 4. Reservem les clares i retirem la papallona.

2. Posem la xocolata al vas i la ratllem 20 segons a velocitat 8.

3. Afegim la mantega, els rovells, el sucre, el licor escollit i programem 4 minuts, 50º, velocitat 4.

4. Amb molt de compte incorporarem aquesta mescla a les clares reservades amb moviments envolvents. Cobrim un motlle metàl·lic amb film transparent i aboquem la mescla a dins. Reservem al congelador un mínim de 2 hores. 15 minuts abans de servir retirem del congelador desmotllem i espolvoregem amb cacau pur en pols.

ESPERO QUE US AGRADI!!









4 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té!!!! Mmmmm...xocolata..xocolata...I feta amb la Thmx..ho té tot!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Pero que marquesa más buena,me la llevo para ya....deliciosa Judith!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.