dimarts, 2 de juliol del 2013

MIL FULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUETS i MOZZARELA AMB SALSA DE IOGURT I MOSTASSA


Bon dia!!
Avui us deixo una recepta lleugera, tot i què el títol és llarguissim la recepta és prepara ràpid. Personalment la trobo ideal per aquests dies de calor, perquè tant la pots prendre tèbia com freda, casualment l'estem preparant aquests dies a la classe de cuina d'estiu, espero que us agradi :-)

INGREDIENTS: (6 racions)
1'5 litre d'aigua pel vapor
6 tomàquets madurs
1 albergínia (500 gr aprox)
2 paquets de mozzarella fresca (bossa) tallada a rodelles
6 llesques de salmó fumat
1 iogurt natural
1 culleradeta de mostassa de Dijon
20 gr d'oli d'oliva
alfàbrega fresca
ametlla laminada per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua al vas i l'escalfem 8 minuts, varoma, velocitat 1. Mentrestant farem una creu a sota  els tomàquets amb un ganivet, en posem 3 a dins del cistellet i quan l'aigua bulli els escaldarem posarem el cistellet a dins i programarem 2 minuts, varoma, velocitat 1. Retirem i repetim amb els altres 3 tomàquets.

2. A dins del recipient varoma i tindrem les albergínies tallades a rodelles finetes, a sobre la safata i posarem els tomàquets pelats i tallats a quarts tapem el recipient varoma i tot junt ho posarem a coure 20 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Un cop a acabat el temps llencem l'aigua del vas

3. Muntarem el plat posant una capa d'albergínia, una de tomàquet, mozzarella, albergínia  i acabem amb una de salmó.

4. Ara farem la salsa, posant el iogurt, l'oli, la mostassa i barrejarem 10 segons a velocitat 5. Aboquem una mica de salsa per sobre i adornem amb ametlles laminades i alfàbrega.

BON PROFIT!!




4 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.