dijous, 25 de juliol del 2013

PASTÍS DE XOCOLATA I GALETES


Hola :-)
Divendres passat vam tenir un sopar amb amics hi ha nosaltres ens va tocar portar part del postres, com que no disposava de massa temps per estar a la cuina em vaig decidir per aquest pastís de xocolata que no necessita forn i és fa amb molt poca estona, ja que érem molts de colla vaig pensar que amb un no en tindríem ni per començar, o sigui que vaig agafar una recepta que ja tinc al blog de fa temps versió xocolata blanca i en vaig fer dos un amb xocolata blanca i l'altre amb xocolata fondant, els mes llaminers és menjaven el de xocolata blanca i els que ens agrada la xocolata de veritat vam optar per la versió fondant.
Si voleu veure el de xocolata blanca aquí

Espero que us agradin!

INGREDIENTS:
1 rull de galetes Maria
xarop de xocolata
150 gr de xocolata fondant
500 gr de nata
250 gr de llet
1 terrina de formatge fresc (tipus Philadelphia)
1 sobre i 1/2 de quallada Royal
60 gr de sucre

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas, la trinxem uns segons a velocitat 7. Afegim la llet, la nata, el formatge, el sucre, els sobres de quallada i programem 10 min, 100º, velocitat 3.

2. Mentre folrem un motlle desmontllable amb les galetes i les anem banyant amb el xarop de xocolata i així anem fent capes de galetes.

3. Un cop és pari la màquina aboquem la mescla sobre les galetes  a poc a poc amb compte de que no  flotin. La deixem quallar a la nevera un mínim de 4 hores. Un cop freda la decorem amb virutes de xocolata blanca.

BON PROFIT!!


4 comentaris:

  1. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    i m'en vaig pitant que estic a regim
    ummmmmm

    ;-)

    ResponElimina
  2. Aix, que em fas venir gana!!! quina pinta!!!
    Gràcies, bonica, bon cap de setmana!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.