dimecres, 11 de desembre del 2013

BOMBONS DE MUESLI I FRUITS SECS

Bon dia i bon fred!!
Cada any per aquestes dates del pont de la Purissima a casa meva podem dir que comença el nadal, adornem la casa posem l'arbre i com no a la cuina també fem cosetes per anar deixant preparades per aquests dies de festa. Avui us deixo uns bombons de muesli i fruits secs molt ràpids i molt bons, no crec que arribin al nadal jijiji però com que no porten gens de feina els tornarem a repetir, de moment podem dir que han passat el control de qualitat de casa meva, per tant és una recepta apte per regalar i portar el dia de nadal a casa dels pares.

INGREDIENTS:
100 gr de muesli (el meu era de fruita, però el podeu posar amb xocolata)
100 gr de fruits secs (nous, avellanes, ametlles, pinyons...)
250 gr de xocolata fondant (també ho podeu fer amb xocolata amb llet)

PREPARACIÓ:

1. Posem el muesli i els fruits secs al vas, triturem 4 segons a velocitat 5. Retirem i reservem.

2. Ara posem la xocolata i la ratllarem a posició vas tancat, apretem el boto turbo 3 o 4 vegades fins que notem que la xocolata no pica les parets del vas i esta ratllada. Afegim la reserva de fruits secs  i programem 5 minuts, 50º, velocitat 2. Tot seguit amb una cullera anem omplint els motlles de bombons i deixem refredar del tot la mescla fins que estigui ben dura i sigui fàcil de desmotllar.

BON PROFIT!!






5 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.