dissabte, 26 d’abril del 2014

MONGETES AMB LLUÇ I MUSCLOS

Avui us deixo un plat de cullera d'aquells què és fan amb un obrir i tancar d'ulls!!
Es un plat complert on podem treure el màxim partit al nostre Thermomix o sigui què us el recomano per fer a diari perquè és molt ràpid i sa. També el podeu deixar preparat d'un dia per altre després només l'escalfeu i ja està llest per menjar!!
Aquesta recepta la vam preparar en el taller de cuina exprés, la tenim en el llibre Mundo Thermomix 2, la recepta original porta cloïsses però com que no en vaig trobar la vaig fer amb musclos que també va quedar molt bona un punt a favor ens surt més econòmica.

INGREDIENTS: ( 4 persones)
Julivert fresc
3 grans d'all
70 gr d'oli d'oliva
1 cullerada de pimentó vermell dolç
1 cayena (opcional
1 fulla de llorer
100 gr de vi blanc
200 gr d'aigua
1 pastilla de brou o sal
8 rodelles de lluç (totes les que us càpiguen a dins del varoma)
800 gr de mongeta seca cuita (també la podríem fer amb cigrons)
500 gr de musclos o cloïsses

PREPARACIÓ:

Netegem el musclos i els posem a dins del cistellet, posem el lluç a dins del recipient varoma hi ha la safata i posem les mongetes

1. Primer picarem el julivert 4 segons a velocitat 6. Retirem i reservem.

2. Tot seguit posem els alls i el trinxem 3 segons a velocitat 7. Afegim l'oli i sofregim 5 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. 

3. Incorporem el pimentó, el vi, el llorer, i programem 2 minuts, varoma, velocitat 2 sense posar el cubilet per afavorir l'evaporació de l'alcohol

4. Ara afegim l'aigua, la sal o la pastilla de brou i posem el cistellet a dins del vas, tapem hi ha sobre i posem el recipient varoma amb el peix i les mongetes. Programem 15 minuts, varoma, velocitat 2.
Un cop cuit ho posem en una safata o cassola de terrissa i decorem amb el julivert picat.

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.