dilluns, 5 de maig del 2014

PATATES OFEGADES

Bon dilluns a tothom!!
Comencem la setmana amb una recepta sana i ràpida pel dia a dia. Aquesta recepta la tenim en el llibre imprescindible amb Thermomix (el que us be amb la màquina quan la compreu) però com que no té foto ens passa desapercebuda, doncs jo us dic què per acompanyar un segon plat són ideals, el temps de parar taula i coure un tall de carn ja les tenim a punt.
O sigui que bon començament de setmana i aquí teniu una part del nostre dinar jejeje

INGREDIENTS: (4 persones)
700 gr de patates pelades i tallades a trossets petits
100 gr d'oli d'oliva del bo
2 grans d'all pelats i laminats
100 gr d'aigua
sal
Julivert fresc per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem la papallona, l'oli i les alls laminats, tot seguit programem 4 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre pelarem i tallarem les patates.

2. Afegim les patates, l'aigua i una culleradeta de sal, tapem i programem 15 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Quan acabi comprovem el punt de cocció i ja estaran llestes per menjar!
Servim en una safata i les acompanyem amb el julivert picat

BON PROFIT!




3 comentaris:

  1. Amb una cullerada d'allioli i ja tinc primer plat!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Dolça no hi havia caigut, el pròxim cop les faré amb all i oli, gràcies pel Consell.

      Elimina
  2. amb el que ens agraden les patates a casa... petonets guapa!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.