Avui us deixo una recepta típica de la república Txeca, allà a les cerveseries és típic acompanyar l'aperitiu amb aquests tipus de patés. Són receptes bastant especiades i fortes de sal, també són molt apreciades per la gent vegetariana.
Espero que us agradi la veritat a casa hi van haver opinions de tot tipus a mi particularment em va agradar molt.
Font: aquesta recepta és del llibre "Thermomix viajera"
INGREDIENTS:
60 gr de formatge Gouda
1 gra d'all
unes branquetes de fonoll fresc
250 gr de formatge cottage ( jo el trobo a l'aldi)
1 polsim de sal
1 pessic de pebre blanc
PREPARACIÓ:
1. Posem al vas el formatge gouda i el ratllem 10 segons a velocitat 8. Retirem i reservem.
2. Posem l'all i el fonoll a dins del vas i programem 3 segons a velocitat 8. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients de les parets i tapa.
3. Afegim el gouda ratllat , el formatge cottage, la sal, el pebre i programem 20 segons a velocitat 4. Retirem del vas i servim acompanyat de torrades o trossets de pastanaga.
BON PROFIT!
Nota: El formatge Cottage el trobem en terrines és un formatge granulat bastant salat per aixó sigueu prudents amb la sal, a mi personalment em fa pensar una mica amb el formatge feta.
Vaja, que bo!!!
ResponEliminaSi Marina tot primer vaig pensar que el fonoll resaltaria masa pero no! Li dona un toc boníssim!
EliminaJudith, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponEliminaSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Hola Cata bienvenida a mi cocina!!
EliminaPues claro que me pasaré por tu blog quién se resiste a un buen bizcocho, sin duda lo compartiré!!
Gracias por tu visita!