Hola!!
Després d'uns dies de descans a Marrakech torno amb una recepta ràpida, refrescant i molt fàcil.
Casualment em va tocar practicar-la per ensenyar-la a la reunió que fem els dilluns a Thermomix i la veritat és què em va sorprendre molt, és molt bona a part de que ens aporta un extra en ferro, el gust és exquisit!
És ideal per acompanyar uns bons entrants! :-)
INGREDIENTS:
85 gr d'oli d'oliva
100 gr de formatge de cabra semi
1 gra d'all
500 gr de remolatxa cuita
300 gr de tomàquet madurs nets i tallats per la meitat
40 gr de pa sec
15 gr de vinagre de Jerez
1 culleradeta de sal
100 gr d'aigua
PREPARACIÓ:
1. Posem una gerra sobre la màquina i pesem l'oli, reservem.
2. Tot seguit posem el formatge a dins del vas i el ratllem 6 segons a velocitat 6. Reservem al congelador.
3. Ara posarem l'all, la remolatxa, els tomàquets, el pa i la sal al vas, triturarem 30 segons a velocitat 5.
4. Fem baixar la resta d'ingredients de les parets del vas i afegim l'aigua, el vinagre i triturem 1 minut a velocitat 10.
5. Tot seguit programem 1 minut a velocitat 5 i anem afegint l'oli per sobre la tapa sense treure el cubilet perquè ens caigui a poc a poc i emulsioni.
Servim en vasets individuals acompanyat de formatge i oli d'alfàbrega.
BON PROFIT!
Quines fotos més boniques!!! I la recepta, perfecta!
ResponEliminaGracies M.Aangels la veritat es que va ser un viatge molt bonic!
EliminaUna salmorejo original que me encanta.
ResponEliminaLas fotos son espectaculares, que envidia... sana!!!
Besos.
Gracias Rosa, Marrakech es muy bonito sobretodo la comida está muy rica!
EliminaEl salmorejo sorpendre
Ha de ser boníssim!!! M'ha agradat, aquesta decoració d'oli d'alfàbrega i formatge.
ResponEliminaHola Marina,
EliminaDoncs si l'oli i el forma t'he li donen un toc sofistica ta part de realçar el gust!k
La meva comercial també va anar a Marrakech!!! Quina sort poder-hi anar!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Si Olga avui en dia que l'empresa et pagui un viatge així, em considero una privilegiada!!
EliminaEns ho vam passar molt be!
Que salmorejo maaaaaaaaaas original con la remolacha se ve divinsiimooooooooo ,seguro que lo pasateis genial en Marrakech, las fotos son preciosas.
ResponEliminaPor cierto me gusta la nueva imagen del blog.
Bicos mil y feliz semana wapa.
Si esta de muerte!!
EliminaGracias por tu visita!
Disfruta mucho y mientras me quedo con un vasito delicioso de este salmorejo de remolacha huuuu.Gracias amiga.
ResponElimina