Hola!!:-)
Ja tenim el cap de setmana aquí i també la calor!!
A casa el plàtan és una fruita que ens agrada a tots però que passa quan fa molta calor, què amb dos dies estan ben madurs i ningú se'ls menja pe tant avui us deixo aquest postre d'aprofitament per donar sortida als plàtans madurs que ens queden a la fruitera, espero que us agradi i que passeu un bon cap de setmana!!
INGREDIENTS:
3 Plàtans madurs
100 gr de sucre
300 gr de llet
200 gr de nata
1 sobre de quallada royal
caramel líquid pel motlle
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet, la nata, el sucre al vas i programem 6 minuts, 90º, velocitat 1.
2. Afegim els plàtans i el sobre de quallada i programem 3 minuts, 90º, velocitat 4. Caramelitzem el fons d'una flamera i posem la barreja a dins, la deixem refredar i quallar a la nevera un mínim de 4 hores. Desmotllem i servim!
BON PROFIT!!
Quin flam tan deliciòs Judith i amb plàtans més encara.
ResponEliminauna abraçada.
Hola Maria
Eliminadoncs si la veritat es molt refrescant i aprofites els plàtans madurs.
yummy nice recipe.
ResponElimina8 Ball Pool Hack
FLAM DE PLÀTAN looks so yummy recipe.
ResponElimina