dimarts, 15 de juliol del 2014

LLOM DE PORC amb PINYA i SALSA AGREDOLÇA

Boníssim aquest llom!!
Es una recepta d'aquelles ràpides que a mi m'agraden tant, crec que obriré una nova secció amb aquest tipus de receptes pel dia a dia. A les meves nenes els hi va agradar l'idea de poder menjar xinès a casa i quina diferència us puc assegurar què és molt mes bo!
Espero que us agradi i que la disfruteu  molt!

INGREDIENTS:
60 gr de sucre morè
30 gr de vinagre
70 gr de salsa de soja
100 gr de vi blanc
50 gr de Ketchup
1 llauna petita de pinya amb suc no almívar
600 gr de filets de porc tallats fins i per la meitat o en tres trossos (llom o llonza del coll)
20 gr de maicena

PREPARACIÓ:

1.Posem el sucre, el vinagre, la salsa de soja, el vi, el ketchup i 100 gr del suc de la llauna de pinya ho remenem tot junt 4 segons a velocitat 3.

2. Afegim la carn i programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.  Quan acabi afegim la maicena diluïda amb una mica d'aigua, la pinya tallada a trossets i tornem a programar 3 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. Servim al moment

BON PROFIT!



2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.