Divendres, avui toca postre!!
Sempre a sigut reconegut l'ús de la pastanaga per fer repostería és una tradició que ja arrosseguem des de l'edat mitja quan el sucre era escàs. Aquesta recepta és va començar a servir als restaurants d'estats units a primers dels anys 60, va començar siguen una novetat però va agradar tant al públic que s'ha acabat convertint en un postre clàssic.
Jo us recomano que la proveu per lo bona i fàcil que és de preparar ;-)
BON CAP DE SETMANA!!
INGREDIENTS:
Coca:
280 gr de sucre
La pell d'una taronja (només la part taronja)
400 gr de pastanaga pelades
4 ous
240 gr d'oli de girasol
250 gr de farina
2 culleradetes petites de bicarbonat
2 culleradetes rases de llevat químic ( tipus royal)
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de nou moscada ratllada
un polsim de sal
Frosting:
50 gr de sucre
100 gr de xocolata blanca
50 gr de mantega
300 gr de formatge cremós (tipus Philadephia)
30 gr de suc de taronja
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem el sucre i la pell de taronja al vas, programem 20 segons a velocitat 10. Retirem i reservem.
2. Posem les pastanagues al vas i les triturem 5 segons a velocitat 5. Retirem del vas i reservem.
3. Ara ficarem els ous juntament amb el sucre reservat, l'oli i programem 30 segons a velocitat 5.
4. Afegim les pastanagues ratllades i remenem 15 segons a velocitat 4. Tot seguit afegim la farina, el bicarbonat, la llevadura, la canyella, la nou moscada i la sal, programem 3 segons a velocitat 6.
5. Aboquem aquesta mescla en un motlle rodó de 24 cm aprox untat amb mantega i la posem a coure al forn 30-35 minuts a 180º. Un cop cuita la deixem refredar del tot.
6. Ara farem la crema de formatge amb el vas net i sec posem el sucre i programem 10 segons a velocitat 10. Retirem i reservem
7. Introduïm la xocolata blanca i la ratllem 8 segons a velocitat 8, tot seguit afegim la mantega i programem 1 minut, 50º, velocitat 3.
8. Afegim el formatge, el sucre glaç i el suc de taronja remenem 30 segons a velocitat 3. Escampem aquesta crema per sobre la coca i reservem a la nevera fins el moment de consumir.
Nota: El gustos és potencien més d'un dia per altre, per això recomano fer-la a la vigília.
BON PROFIT!!
Mmm... la combinación suena increíble! Adoro los bizcochos con glaseado de queso!
ResponEliminaEsta riquisima, pruebala y verás!!
EliminaAra mateix la tinc al forn!.... Fa una oloretaaaaaaaa....
ResponElimina