dimarts, 23 de setembre del 2014

RED VELVET BROWNIE amb CREMA DE FORMATGE


Ja arribat la tardor!!
I quina millor manera per celebrar-ho que menjant aquest brownie, feia molt de temps que volia fer el red velvet cake però no torbava mai el moment, divendres mirant pels vostres blogs vaig veure que l'Eva de Ma petit Boulangerie havia penjat aquest brownie, ahir era l'ocasió perfecte per fer-lo l'aniversari de la Xènia així que vaig pensar que tenia l'excusa perfecte per menjar algo dolç ;-) a més té una textura tendre i humida molt encertada, a casa ens a agradat molt.
O sigui que us deixo amb la recepta i us recomano que el proveu perquè és molt bo, també us diré que guanya d'un dia per altre, com més reposat millor.

Bona setmana!!

INGREDIENTS:

Brownie:
115  gr de mantega a temperatura ambient
120 gr de sucre
2 ous
2 culleradetes d'extracte de vainilla
30 gr de cacau en pols valor
1 pessic de sal
1 culleradeta petita de colorant vermell
1/2 cullereta de vinagre blanc
100 gr de farina
Crema de formatge:
250 gr de formatge cremós (tipus philadelphia, quark)
1 ou
40 gr de sucre
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla

PREPARACIÓ:

Pre- escalfem el forn a 180º

1. Posem el sucre i la mantega a dins del vas i programem 2 minut, velocitat 3. Quan falti 1 minut afegim els ous d'un en un pel bocal i l'extracte de vainilla.

2. Incorporem el cacau en pols i el pessic de sal, remenem 20 segons a  velocitat 3.

3. Afegim el colorant vermell i remenem 20 segons mes a velocitat 3. Tot seguit afegim el vinagre i remenem 10 segons a velocitat 3 (aquest pas el podeu fer amb la màquina en marxa)

4. Incorporem la farina i programem 30 segons velocitat 2. Reservem 1/4 part i l'altre la posem en un motlle quadrat o rectangular folrat amb paper vegetal

5. Netegem el vas i posem a fer la crema de formatge, posarem el formatge juntament amb l'ou al vas i programarem  1 minut a velocitat 3, anirem afegint el sucre i l'extracte de vainilla pel bocal. Aboquem aquesta crema sobre el brownie, amb un cullera afegim la mescla reservada i amb la punta d'un ganivet l'anirem escampant com si féssim dibuixos.

6. El fornegem a 180º durant 30 minuts. Un cop fred el desmotllem i tallem a quadradets.

BON PROFIT!
  
Us deixo l'enllaç d'un video per veure'n l'elaboració.


3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Si la veritat es que crida l'atenció però el millor de tot es el gust que te! :-)

      Elimina
  2. t'ha quedat perfecte! A mi també m'agrada molt més d'un dia per l'altre.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.