dimarts, 9 de desembre del 2014

GALETES DE VIDRE



Bones!!
Cada any per aquestes dates a casa arriba el nadal, al tenir tres dies seguits de festa pots aprofitar per posar l'arbre, arreglar la casa, fornejar galetes i celebrar el sant de la meva germana, què ens ve de perles perquè ens reunim  i així aprofitem per escollir el menú de Nadal, Reis i per fer els papers de l'amic invisible!!! :-)
Ara si que puc dir que ja estic en plena fase nadalenca, buscant regals, també ofertes de menjar al super per anar congelant i així no tenir de fer cues de última hora per comprar.
De moment us deixo amb aquestes galetes que són molt bones i ràpides de preparar són molt conegudes però queden molt bé per aquests dies presentar a taula!

INGREDIENTS:
60 gr de sucre
200 gr de farina de rebosteria
120 gr de mantega a temperatura ambient
1 rovell d'ou
caramels de colors (d'aquells transparents durs que tiren els reis)

PREPARACIÓ:

1. Posem el sucre al vas i el pulveritzem 10 segons a velocitat 10. Afegim la farina, la mantega, el rovell i remenem 15 segons a velocitat 6. 

2. Retirem la massa del vas i la posem al mig de dos papers de forn, l'estirem amb el corró i la deixem de mig centímetre de gruix, la posem a la nevera perquè ens agafi fredor i consistència uns 20 minuts.

Escalfarem el forn a 180º a dalt i baix si teniu ventilador millor ens repartirà mes bé l'escalfor

3. Retirem la massa de la nevera i amb el corró la repassem que sigui ben uniforme, ara amb els motlles de galetes en el meu cas estrelles les anem tallant i posant a la safata del forn on prèviament li haurem posat paper de forn, un cop a la safata del forn li fem el forat del mig amb un cercle o una estrella petitona, un cor etç, li posarem un caramel a dins i cap al forn a coure uns 12 minuts, el temps de cocció depèn molt del forn que tingueu, un truco és que quan comencin a quedar daurades de les bores ja les podreu treure.
Amb la massa que us haurà sobrat repetiu l'operació fins acabar-la.

BON PROFIT!!

Nota: Aquesta recepta és ideal per fer amb mainada els hi encanta remenar masses i tallar galetes :-)






2 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.