dimarts, 2 de desembre del 2014
ARRÒS CALDÓS AMB RAP I VERDURES
Avui un arròs!!
M'agrada fer arrossos perquè a casa és plat únic, amb una bona amanida tens un àpat solucionat, a més amb el Thermomix surten al punt. Queden perfectes us animo a provar-la perquè segur que no serà l'ultim cop que la preparareu! :-)
INGREDIENTS: (5 racions)
1 ceba gran (150 gr)
1 pebrot verd italià (100gr)
2 grans d'all
10 cols de bruseles
2 carxofes netes i tallades a quarts
50 gr d'oli d'oliva
1 litre de brou de peix
unes branques de safrà
350 gr d'arròs
300 gr de rap tallat a daus
100 gr de cuetes de gambes pelades
1 culleradeta de sal
PREPARACIÓ:
1.Posem la ceba, el pebrot i els alls al vas, triturem 4 segons a velocitat 4, amb l'espàtula abaixem la resta d'ingredients de les parets i tapa del vas, afegim l'oli i sofregim 8 minuts, 120º, velocitat 1.
2. Tot seguit afegim la carxofa, les cols de bruseles, el safrà i el brou de peix, programem 10 minuts, 100º, gir invers, velocitat 1.
3. Posem la papallona i afegirem l'arròs, el rap, les gambes i la culleradeta de sal, tot seguit programem 15 minuts, 100º, gir invers, velocitat 1.
Servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts, aquest arròs queda caldós.
BON PROFIT!
NOTA: Per fer-lo amb la Tm31 en el pas 1 quan sofregim ho farem a varoma, i desprès en comptes de posar 350gr d'arròs en posarem 300 gr per la capacitat del vas.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Judith quin arrosset mes bo !!!! M'encanta !!! Un petó
ResponEliminaGràcies Lily t'animo a provar-lo és molt bo!
EliminaAquesta recepte tambe l'he fet un parell de vegades. La trobem molt bona. L'he fet nomes amb carxofes i sense cols de bruseles.
ResponElimina