dimarts, 2 de desembre de 2014

ARRÒS CALDÓS AMB RAP I VERDURES


Avui un arròs!!
M'agrada fer arrossos perquè a casa és plat únic, amb una bona amanida tens un àpat solucionat, a més amb el Thermomix surten al punt. Queden perfectes us animo a provar-la perquè segur que no serà l'ultim cop que la preparareu! :-)


INGREDIENTS: (5 racions)
1 ceba gran (150 gr)
1 pebrot verd italià (100gr)
2 grans d'all
10 cols de bruseles
2 carxofes netes i tallades a quarts
50 gr d'oli d'oliva
1 litre de brou de peix
unes branques de safrà
350 gr d'arròs
300 gr de rap tallat a daus
100 gr de cuetes de gambes pelades
1 culleradeta de sal

PREPARACIÓ:

1.Posem la ceba, el pebrot i els alls al vas, triturem 4 segons a velocitat 4, amb l'espàtula abaixem la resta d'ingredients de les parets i tapa del vas, afegim l'oli i sofregim 8 minuts, 120º, velocitat 1.

2. Tot seguit afegim la carxofa, les cols de bruseles, el safrà i el brou de peix, programem 10 minuts, 100º, gir invers, velocitat 1.

3. Posem la papallona i afegirem l'arròs, el rap, les gambes i la culleradeta de sal, tot seguit programem 15 minuts, 100º, gir invers, velocitat 1.

Servim en una safata i el deixem reposar 5 minuts, aquest arròs queda caldós.

BON PROFIT!

NOTA: Per fer-lo amb la Tm31 en el pas 1 quan sofregim ho farem a varoma, i desprès en comptes de posar 350gr d'arròs en posarem 300 gr per la capacitat del vas.





3 comentaris:

  1. Judith quin arrosset mes bo !!!! M'encanta !!! Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lily t'animo a provar-lo és molt bo!

      Elimina
  2. Aquesta recepte tambe l'he fet un parell de vegades. La trobem molt bona. L'he fet nomes amb carxofes i sense cols de bruseles.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.