dilluns, 26 de gener del 2015

SÍPIA AMB PÈSOLS

Hola!!
Avui us deixo un plat de cullera d'aquells que els podem deixar fets el dia abans i que són tant pràctics.
Aquesta recepta és de la Pilar Serra la meva jefa de ventas de Thermomix tenia de fer una entrega i em demanaven aquesta recepta, la veritat és què a casa no acostumem a menjar el peix així en salsa per tant vaig demanar ajuda i la Pilar em va explicar com fer-ho i queda molt bo, per tant passarà a ser una recepta mes al nostre menú setmanal.

INGREDIENTS:
750 gr de sípia neta i tallada a trossos
130 gr de ceba
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de vi blanc
300 gr de tomàquet triturat
sal i pebre al gust
400 gr de pèsols congelats

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba al vas i la triturem  2 segons a velocitat 5. Afegim la sípia a talls, l'oli i programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

2. Afegim el vi i programem 1 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera sense posar el cubilet per evaporar l'alcohol.

3. Incorporem el tomàquet, la sal i el pebre,  programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim els pèsols i programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera, en aquest pas i podem afegir unes patates al recipient varoma augmentant el temps a 20 minuts. Jo ho vaig fer i va quedar el plat molt complert.

BON PROFIT!



6 comentaris:

  1. I jo que no m'atreveixo a fer aquest tipus de recepta amb la TMX. Les receptes de xup-xup les faig al foc, amb cassola i estona llarga...
    Si segueixo al peu de la lletra la recepta, em quedarà així de bé????
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Dolça, tot i que aquest plat guanya d'un dia per altre!

      Elimina
  2. Un plat de cullera ara mateix va genial i a mes com dius d'un dia per altre guanya doncs millor encara el pots fer a la nit i ja tens el dinar del dia seguent. queda apuntada
    Muas

    ResponElimina
  3. Avui he fet aquesta recepta. Ha quedat bonissim, totalment recomenable!

    ResponElimina
  4. Poses a cuinar la sípia al vapor i la resta dins del vas o també cuines la sípia al vas? Gràcies

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.