divendres, 29 de maig del 2015

XAMPINYONS SALTEJATS


Bona tarda!!
Avui us deixo uns xampinyons saltejats, per mi és una recepta de fons d'armari d'aquelles que et salven un sopar, un aperitiu, són ideals per acompanyar carns.
Són molt fàcils de fer i en un moment els tens a taula, aquesta recepta és bona, econòmica i fàcil o sigui o té tot!
Bon cap de setmana!!

INGREDIENTS:
500 gr de xampinyó
Un raig de llimona
4 alls
julivert fresc
50 gr d'oli d'oliva
100 gr de vi blanc
1/2 sobre de sopa de ceba (tipus Maggi)
un pessic de sal
pebre blanc

PREPARACIÓ:

1. Netegem i tallem a quarts els xampinyons i el mullem amb un raig de llimona. Reservem

2. Posem els alls al vas i triturem 6 segons a velocitat 6, fem baixar la resta de les parets i afegim l'oli, tot seguit programem 7 minuts, varoma, velocitat 1.

3. Ara posem la papallona i afegim els xampinyons, el mig sobre de sopa, el vi, el pessic de sal i el pebre blanc. Programem 10 minuts, 100º, velocitat 1.

4. Els servim en una bol i espolvoregem amb el julivert picat.

BON PROFIT!


3 comentaris:

  1. Qué ricos! Con ese saborcito a ajo... me encantan!

    ResponElimina
  2. Que ricooossssssss me encantan los champis y esos se ven divinos.
    Bicos mil y feliz domingo wapa.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.