dissabte, 27 de juny de 2015

AMANIDA TÈBIA DE POLLASTRE I RAÏM


Bon dia!!
Avui us deixo una amanida tèbia, que amb aquestes calors no ens ve de gust posar-nos a la cuina a passar calor ni tampoc menjar coses molt calentes, aquesta amanida és sana, equilibrada i el millor de tot plat únic.
Espero que us agradi i us sigui de gran profit!
Font: Llibre Sorprendre a tus invitados


INGREDIENTS:
50 gr d'oli d'oliva
1 gra d'all
100 gr de raïm
350 gr de pollastre deshosat tallat a tires de la contra cuixa
sal i pebre
30 gr de caramel líquid (royal)
50 gr de panses
20 gr de vinagre de poma
1 bossa d'amanida iceberg
1 culleradeta de llavors de sèsam

PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli i el gra d'all al vas i triturem 3 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 6 minuts,120º, velocitat 1. Mentre partim els raïms i en trèiem la grana.Reservem. (TM31 temperatura varoma)

2. Ara afegim el pollastre, la sal, el pebre, el caramel líquid, les panses, el vinagre de poma i programem 7 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat 1 sense posar el cubilet. Un cop cuit ho deixem reposar uns minuts perquè perdi temperatura.

3. Mentre posem d'enciam en una safata i aboquem el pollastre i posem els raïms i les llavors de sèsam per sobre, ja estarà llesta per servir

BON PROFIT!



2 comentaris:

  1. ostres jo en tinc una semblant al bloc! me la van ensenyar una vegada que vaig anar a fer una xerrada de la thermomix, i està deliciosa oi? petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si? Doncs potser es la mateixa aquesta va sortir a la revista de Nadal de fa 2 anys, la veritat és què es molt bona

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.