dissabte, 13 de juny de 2015

PASTÍS FRED DE VERDURES AL VAPOR


Bon dia!!
Sembla que ja tenim la calor aquí i el que ens bé mes de gust són coses fredes com aquest pastís de verdures. Aquesta recepta la quallem al vapor  en lloc de forn que amb aquestes calors qualsevol l'encen jajajaja. És ideal per acompanyar amb una bona amanida, peix o carn per els que no conteu calories jejeje
Espero que us agradi molt i en trèieu un bon profit si el proveu no serà l'últim cop que el prepareu, ja ho veureu!! ;-)

INGREDIENTS:
400 gr de carabassó tallat a rodelles
200 gr de pastanaga tallada a trossos
80 gr de porro tallat a rodelles
30 gr de mantega
30 gr d'oli d'oliva
200 gr de nata per cuinar
4 ous
1 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de pebre
500 gr d'aigua pel vapor

PREPARACIÓ:

1. Posem el carabassó al vas i el triturem 4 segons a velocitat 4. Retirem i reservem

2. Ara triturem la pastanaga 2 segons a velocitat 5. La retirem i reservarem juntament amb el carabassó.

3. Triturem el porro 4 segons a velocitat 5, posem la papallona, la mantega, l'oli i programem 5 minuts, 120º, velocitat 1. Amb tm31 5 minuts, varoma, velocitat 1.

4. Ara afegim les verdures reservades i programem 12 minuts, varoma, velocitat 1. Retirem la papallona i posem les verdures dins del cistellet perquè escorrin tota l'aigua.

5. Mentre posem els ous, la nata, la sal i el pebre al vas i triturem tot junt 15 segons a velocitat 3. Afegim les verdures del cistellet i remenem amb l'espàtula fins que ens quedi ben barrejat. Aboquem aquesta mescla dins un motlle de plum cake que ens càpiga a dins del varoma.

6. Esbandim el vas i posem l'aigua, el varoma a sobre amb el motlle tapat amb paper film i sobre paper alumini i programem 45 minuts, varoma, velocitat 2. Un cop cuit el deixem refredar abans de desmotllar.

BON PROFIT!!






2 comentaris:

  1. Molt bo!!! igual que els que menges al restaurant. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt be Núria m'agrada que l'hagis provat a casa també ens va agradar molt!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.