Avui comparteixo amb vosaltres aquesta recepta tant típica i clàssica de l'estiu però que ens fa tanta mandra de preparar per la feina que ens porta tallar les verdures, doncs avui us ensenyaré com fer-ho tot amb el nostre Thermomix i estalviar temps a la cuina.
Espero que us agradi i que passeu un bon cap de setmana!
INGREDIENTS:
600 gr de patata
150 gr de pastanaga
150 gr de pèsols congelats
150 gr de mongeta tendra
3 ous
100 gr d’olives
100 gr de cogombrets amb vinagre
Pebrot escalivat (opcional)
2 llaunes de tonyina
PREPARACIÓ:
- Posem les patates tallades a quarts I triturem 6
segons velocitat 4. Les posem dins del varoma ( a sota i posem una cullera o forquilla per què no ens quedin els forats tapats
i ens circuli el vapor)
- Ara
triturarem les pastanagues 5 segons velocitat 5. Les afegim a les patates,
a sobre i posem els pèsols i tapem el recipient varoma.
- Posem aigua al vas (750 gr) el cistellet a dins
amb les mongetes tallades a trossets i els 3 ous embolicats amb film. Programem
30 minuts, varoma, velocitat 2.
- Retirem
les verdures del varoma i del cistellet, les posem en una safata i
reservem.
- Ara posem les olives i els cogombrets al vas i
els triturem 6 segons a velocitat 4. Els afegim a les verdures, posem els
ous durs i triturem 2 segons a velocitat 4, els afegim a l’ensaladilla
juntament amb el pebrot escalivat i la tonyina.
- Ja
estarà a punt de consumir, si la voleu freda la deixem reposar a la nevera
al moment de servir l’acompanyem d’una maionesa, lactonesa etç
BON
PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.