dijous, 23 de juliol del 2015

POLLASTRE TIKKA MASALA


Bona tarda!!
Després de molts dies sense publicar us deixo aquesta recepta, ràpida i molt bona de fer. Tinc un munt d'espècies a la meva despensa ja que m'encanta condimentar-ho tot amb elles. Aquest pollastre és molt bo amb un toc de curri i comí, és un plat típic de la cuina Índia on s'utilitzen moltíssim les espècies, espero que us agradi!

INGREDIENTS:
1 gra d'all
200 gr de ceba
100 gr de pebrot (millor verd, li dona mes gust)
40 gr d'oli d'oliva
600 gr de pit de pollastre tallat a daus
sal
2 cullerades de curri
1 culleradeta de comí en gra
200 gr de nata o llet de coco (si li voleu donar un toc mes exòtic)
200 gr de tomàquet fregit

PREPARACIÓ:
1. Posem l'all, la ceba, el pebrot i l'oli al vas i trossegem 3 segons a velocitat 4.  Tot seguit programem 8 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera sense posar el cubilet.

2. Col.loquem la papallona a les ganivetes, afegim el pollastre i programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, cullera.

3. Afegim el curri i programem 1 minut, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Incorporem el tomàquet, la nata o llet  de coco i el comí. Programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Ja estarà llest per menjar!

BON PROFIT!!

Nota: podem acompanyar el pollastre amb arròs blanc, salvatge, puré de patata, amanida etç..

2 comentaris:

  1. Ya hacía tiempo que no pasaba por aquí a comenarte Judith, me vas a perdonar, mira que somos casi de la misma quinta blogueril ajjaj pero es que hay días que entras y conforme estás ya para comentar tienes que salir y así una y otra vez...el día no da para más...
    bueno te diré que este plato me gusta mucho como lo has preparado, no lo he comido nunca fíjate así que me apunto el tuyo para probar.
    bsts guapa y felzi día :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M.Jesus me encanta que me visites, te entiendo y lo se a mi me pasa lo mismo os visito pero dejar comentarios a todas no puedo el tiempo no da para mas!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.