dimecres, 26 d’agost del 2015

FLAM DE PINYA


Hola!!
Després d'uns dies de descans per el Sur d'Espanya, on vam passar-hi molt calor però també vam disfrutar molt amb el menjar, les tapes, el pescaito frito, les platges tant diferents a les nostres, Cabo de Gata, el desert de Tabernas, etç. El millor què ens venia de gust quan vam arribar a casa era preparar alguna cosa fresca per postres, com ara aquest flam que no necessita forn, és fa en un plis plas i és molt refrescant!
Ara si què ja espero començar amb la rutina de penjar receptes cada setmana, que porto uns dies una mica desconectada.
Som-hi!!!

INGREDIENTS:
1 llauna de pinya en suc de 800 gr
2 sobres de gelatina de pinya ( si no en trobeu poseu-li de llimona)
500 gr de nata
Aigua
Caramel líquid

PREPARACIÓ:

1. Apretem la bàscula i pesem el suc de la pinya, acabem d'emplenar amb aigua fins a 500 gr. Tot seguit programem 4 minuts, 100º, velocitat 1

2. Afegim el sobres de gelatina i remenem 15 segons a velocitat 4. Ara hi afegim les rodelles de pinya i les triturem 30 segons a velocitat 10.

3. Incorporem la nata i remenem 20 segons a velocitat 4. Posem caramel líquid al fons d'un motlle i aboquem la mescla per sobre, al deixem quallar a la nevera un mínim de 4 hores.

4. Un cop quallat desmotllem i servim al vostre gust

BON PROFIT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.