dimecres, 2 de setembre del 2015

VEDELLA AMB VERDURES



Hola!!!
Avui us deixo una recepta ràpida i fàcil per al dia a dia si us agrada la cuina xinesa aquesta es una molt bona recepta de vedella amb verdures. El millor de tot és que podem aprofitar verdures que tinguem per la nevera, la recepta en si és molt senzilla porta la mateixa quantitat de verdures que de carn.
Us animo a provar-la!!

INGREDIENTS:
30 gr d'oli d'oliva
300 gr de verdures ( pastanaga, pebrot, carabassó, porro etç)
300 gr de fricandó de vedella tallat fi hi a tires
50 gr de salsa de soja
50 gr d'aigua

PREPARACIÓ:

1.Posem l'oli al vas i també la papallona, escalfem 5 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Tallem la verdura a tires i l'afegim a l'oli programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

3. Incorporem la vedella i programem 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim la salsa de soja i l'aigua pel bocal i tornem a programar 5 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera, sens posar el cubilet per tal que evapori líquids.

Servim acompanyat de pasta, puré, arròs blanc etç...

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.