dijous, 15 d’octubre del 2015

FILET DE PORC AMB XAMPINYONS I SALSA DE MOSTASSA


Hola!!
Avui us deixo una recepta de la revista d'aquest mes el número 84, em va sorprendre lo ràpid i fàcil que és de fer per això em vaig animar a provar-la, tot i que a casa no ens ha agradat massa, no deixa de ser una Blanquet.
La Blanquet és un guisat d'origen Francès on és cou la carn al vapor perquè quedi tendra i una salsa contundent per donar-li sabor. Admet molts tipus de carn com la vedella o el xai.

INGREDIENTS:
1 Filet de porc tallat a talls d'un centímetre
100 gr de xampinyó fresc i laminat
75 gr de vermut blanc
100 gr de llet
60 gr de ceba a trossos
1 gra d'all
2 culleradetes de mostassa amb gra
1 culleradeta de mostassa picant
1 pastilla de brou de pollastre
1 pessic de pebre negre
2 cullerades de nata líquida especial cuinar
1 cullerada de maicena

PREPARACIÓ:

1. Posem el filet a dins el cistellet intercalant capes de filet i xampinyó. Reservem

2. Posem la ceba, l'all, el vermut, la llet, la mostassa amb gra, la mostassa picant, la pastilla de brou i el pebre. Introduïm l cistellet a dins i programem 10 minuts, 100º, velocitat 1.

3. Ara amb l'espàtula remenem bé el contingut del cistellet, tapem i programem 5 minuts, 100º, velocitat 1. Amb l'espàtula retirem el cistellet i col.loquem la carn en una safata juntament amb els xampinyons.

4. Afegim la nata líquida i la maicena, programem 4 minuts, 80º, velocitat 4. Posem una mica de salsa per sobre la carn i la resta en una salsera, servim tot junt.

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.