Hola!!
Molt bona aquesta recepta, a casa no em canso de fer-la, sempre que vaig a la peixateria i trobo cloïsses o escopinyes me'n en porto per fer al vapor, queden molt bones i són una font de ferro natural boníssima.
Us animo aprovar-les ja veureu que ràpides i bones queden.
INGREDIENTS:
2 alls
1 ceba petitona (70 gr)
30 gr d'oli d'oliva
Unes fulles de julivert fresc
500 gr d'escopinyes fresques
100 ml de vi blanc
1 culleradeta de maizena
PREPARACIÓ:
1. Posem el julivert al vas i el ratllem 3 segons a velocitat 6. Retirem i reservem. Mentre posem les escopinyes amb aigua i sal perquè deixin anar tota la sorra.
2. Posem la ceba, els alls i l'oli al vas, triturem 3 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 5 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Afegim el vi blanc i una culleradeta de julivert picat reservat, posem el recipient varoma amb les escopinyes a dins i programem 15 minuts, varoma, velocitat 1. Quan acabi comprovem que estiguin totes obertes, retirem el varoma i el mantenim tapat perquè no perdin l'esclafor.
4. Afegim la culleradeta de maizena i programem 3 minuts, 100º, velocitat 2. Posem les escopinyes en una safata, aboquem la salsa per sobre i decorem amb la resta de julivert picat.
BON PROFIT!!
Unes escopinyes amb molt de sabor!
ResponElimina